Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Wade (Luke Goss) a jeho banda nájomných lovcov ľudí má novú úlohu, ísť do Mexika a uniesť istú mladú ženu menom Mae (Chasty Ballesteros). Prvá časť úlohy nebola príliš náročná, akurát, že museli dievča uchmatnúť z rúk nejakých mexických gaunerov. Na ceste k hraniciam USA sa však začnú komplikácie, ktoré ich prinútia zastaviť, a prenocovať v odľahlom opustenom hoteli. Netrvá dlho a napäté ticho prehluší zbesilý rev streľby: na skupinu znenazdania zaútočí horda maskovaných, po zuby ozbrojených hrdlorezov pracujúcich pre obávaného šéfa jedného z najväčších mexických kartelov, Eduarda Aguilara (Danny Trejo), ktorému sa vôbec nepáči, že by sa mala jeho Mae porúčať niekam preč. Všetko nasvedčuje tomu, že to nie je len nejaké obyčajné čínske dievča... (beso74)

(více)

Recenze (11)

borec999 

všechny recenze uživatele

Luke Goss v hlavnej úlohe už na prvý pohľad veľmi lacného a béčkového akčňáku, v ktorom nefunugje nič od hercov až po akciu. Dostaneme jednoduchý príbeh, kde Goss a jeho partia bojujú proti skupinke upírov vedených Danny Trejom. Základná dejová premisa by bola úplne postačujúca na jednoduchý výplachový akčňák, k tomu však nedošlo najmä kvôli katastrofálne zvládnutej akcii (negatívne vyčnievajú digi prestrelky, kde sme videli strelcov asi s najhoršou muškou na svete). Pri akčných scénach je však vidno nielen chýbajúci rozpočet, ale i zručnosť a nadanie podobné scény dobre natočiť a zrealizovať. Sesma sa síce snažil, keďže akcie je v Night Crew dosť a aj tí béčkoví herci tu nie sú iba na okrasu, ale i reálne tu účinkujú. No aj tak to kvôli vyššie spomínaným negatívam nefunguje, o čom svedčí fakt že tvorcovia v závere naznačili možnosť sequelu, ku ktorému do dnes chvalabohu nedošlo. 15% ()

Lacike odpad!

všechny recenze uživatele

Tak som sa zase nechal oblafnut celkom nadupanym trailerom. Cakal som priamociary funkcny pribeh a mnozstvo skvelych prestreliek v hnusnych lokaciach. Dostal som imbecilny pribeh s neznesitelnymi dialogami a mizernymi prestrelkami v hnusnych lokaciach. Mozno niekoho potesi aspon par znamych xichtov v obsadeni ale nikto z nich nic extra nepredvedie. Najviac mi je luto Luke Gossa, ktory ma stale formu a charizmu na to, aby tocil slusne videobecka namiesto takehoto totalneho odpadu. Film je v kazdom ohlade stratou casu. ()

Reklama

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

Luke Goss to má blbý rozhodně má na to, aby hrál v něčem lepším než je tohle. Má image přirozenýho drsňáka, má charizma i herecký schopnosti, ale asi už mu holt nikdo nic lepšího nenabídne. Tohle je bohužel jenom další standartní laciná vybíjená vyplněná stereotypní akcí kdy po sobě dvě formace střílí (digitálně jak jinak) jak o život, přičemž nikdo netrefí ani vrata od stodoly. Jistá snaha by tu byla, ale ten příšernej amatérizmus to zabíjí. 1* nakonec za tu wtf pointu která mě upřímně pobavila jinak vidět netřeba.15% ()

walkingdead 

všechny recenze uživatele

Tak jsem si zase doplnil další rest z mého oblíbeného žánru... v tomto případě bohužel. Takhle, tím oblíbeným žánrem nejsou vykrádačky toho, co se už natočilo (jako v tomto případě), ale béčkové (a horší) akční filmy. Asi v polovině filmu začal pes otravovat, že chce jít na zahradu vykonat potřebu, takže jsem neviděl asi 5 minut, ale myslím, že jsem o nic nepřišel. A jestli náhodou jo, tak je mi to jedno. Protože to byla většinu času vážně nuda, jak předtím, tak potom, víc keců než akce. A bylo mi jedno, kdo koho zabije, hlavně ať se pozabíjejí co nejdřív. Jenže to by se musel někdo z těch ostrostřelců umět aspoň občas trefit... Ale jsem rád, že se tyhle filmy točí, protože naštěstí v tom moři hoven se pořád sem tam objeví tak kvalitní kousek, že by i Randy Marsh záviděl. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Fajn akční, fajn brutální průměrný film, kde se mihne pár známých tváří jako Trejo, Mewes a Goss. Je to docela správně ujeté, nehraje si to na nic víc a v tomhle směru se mi to docela líbilo. Není to až tak nápadité, je to místy prvoplánové, ale v tohle jsem tak nějak doufal a v rámci možností jsem to i dostal. ()

Galerie (15)

Zajímavosti (1)

  • Po záverečných titulkoch nasleduje ešte jedna scéna. (Johnny.ARN)

Reklama

Reklama