Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Říká se: "Nedráždi hada bosou nohou". John Wick je zabiják na odpočinku, přesně ten typ chlápka, kterému je lepší se vyhnout. Vloupat se mu do domu, ukrást auto a zabít milovaného psa, to se prostě nemělo stát. Střední zlodějíčkové to nevěděli, jejich bossové v podsvětí ale ano. A musí jednat. Takže zatímco se John Wick vydává na svou drsnou vendetu, stává se zároveň terčem svých bývalých kolegů - nájemných zabijáků. (Bontonfilm)

(více)

Diskuze

oldy

oldy (hodnocení, recenze)

PD321

O pomstě nebo odplatě je každý druhý akčnák. S takovím přístupem bych se nedíval skoro na nic :D

PD321

PD321 (hodnocení, recenze)

Nemůžu si pomoct, ale je to hloupější kopie Odplaty. Dokonce i postavu kmotrova synka a Lucy Liu okopírovali. Akorát místo peněz tam byl pes.

na příspěvěk reagoval Ellmariachi, oldy

ywo666

ywo666 (hodnocení, recenze)

Keď murár rozumie filmom lepšie ako svojej profesií, je niečo zle. Hlavne keď ani filmom vôbec nerozumie a len omieľa stále tie isté 4 pičoviny dookola.

na příspěvěk reagoval Martin741, verbal

Uživatel Martin741 smazal svůj příspěvek.

ywo666

ywo666 (hodnocení, recenze)

m.a.t.o.

Môže byť. Každopádne čakal som aj tak viac. Keď som bol v kine tak bolo prekvapivo plné aj týždeň po premiére. Očakával som zisky na úrovni Taken.  Ale aj keby to bolo tých 86, tak je to slušné. 130 je viac než dobré. Dúfam, že dvojka naplno odkryje kvalitatívny aj komerný potenciál.

m.a.t.o.

m.a.t.o. (hodnocení, recenze)

ywo666

Tych 10 mega v boxofficeoch rozdiel robi Velka Britania. Na mojo mu maju zapocitanu, inde nie. V UK totiz mal Dick premieru az v roku 2015. Tak rozmyslam, ze ten rozdiel medzi 130 a 86 moze robit Cina. Lebo nikde som sa nedocital kedy to tam malo premieru a ani trzby nikto nezverejnoval odtial, tak tam moze byt pes zakopany. 45 mega iba z Ciny zase nie je nerealne cislo.

na příspěvěk reagoval ywo666

ywo666

ywo666 (hodnocení, recenze)

m.a.t.o.

Už to ani za boha neviem nájsť. Je to aj na imdb, ale informáciu som bral z nejakého článku ku dvojke. John mal dosť rozhádzané premiéry. Boxofficy ho asi v určitom momente prestali sledovať. Už len to že sa líšia o 10 mega je podozrivé.

na příspěvěk reagoval m.a.t.o.

ywo666

ywo666 (hodnocení, recenze)

shuster

Čo si čakal od akčného filmu za 20 mega? Oskarové výkony? Neviem načo sa hrabeš k filmom ktorým vôbec nerozumieš.

na příspěvěk reagoval Ellmariachi

shuster

shuster (hodnocení, recenze)

Zase raz hodnotenia na csfd sklamali. Tento fim nestoji ani za "zlamanou gresli".

na příspěvěk reagoval ywo666

ywo666

ywo666 (hodnocení, recenze)

Lacike

Rozhodne nečakaný. Ale iba na začiatku. Lebo po tom ako som to videl v kine zaplnenom tak na 70% (čo je dosť veľa na podobný film), som o úspechu nepochyboval a dokonca som tipoval že film prelezie 150tku.

ywo666

ywo666 (hodnocení, recenze)

Inak tržby jednotky sa zastavili na takmer 131 mega celosvetovo. To je veľmi slušné na to, že film stál smiešnych 20 mega (a 25 na reklamu). Verím, ale že dvojka pôjde ziskovo ešte vyššie.

na příspěvěk reagoval Lacike, Martin741, m.a.t.o.

m.a.t.o.

m.a.t.o. (hodnocení, recenze)

stuntmanMIKE

No ja ti neviem. Ma ju hrat Bridget Moynahan, ktora je o nejakých sedem rokov mladsia, nez Reeves...takze na dceru to velmi nevyzera :D

m.a.t.o.

m.a.t.o. (hodnocení, recenze)

Taka otazka do plena: Dvojka bude prequel? Lebo na imdb figuruje postava Helen Wick. Inak, uz sa nataca.

na příspěvěk reagoval stuntmanMIKE

ywo666

ywo666 (hodnocení, recenze)

Lacike , Wacoslav1

Dúfam, že dvojka bude rovnako dobrá ako jednotka. Čiže vy dvaja väčne nespokojný kverulanti budete šomrať a ja nadšene vpálim 5* a po ceste domov bude hladať nejakých gaunerov, aby som im ukázal čo som sa naučil v kine.

na příspěvěk reagoval Wacoslav1, Ellmariachi

Lacike

Lacike (hodnocení, recenze)

vegetol.mp

Ja som zvedavy na kariery Stahelskeho a Leitcha. Uvidime, ci budu obidvaja tocit dobre filmy, alebo sa ukaze, ze jeden z nich prilis dobry nie je a preto John Dick bol len priemer.

na příspěvěk reagoval vegetol.mp

vegetol.mp

vegetol.mp (hodnocení, recenze)

Speciálně pro Wácu se druhýho dílu Johna Wicka ujmou tvůrci Mercenaries. Můžeme se tedy těšit na jalový přestřelky, digitální výstřely a počítačový letadýlka:)

na příspěvěk reagoval Lacike

JackBurda

JackBurda (hodnocení, recenze)

Ellmariachi

Já na tom byl v kině, spolu s jiným filmem, který kvůli žánrové odlišnosti nebudu jmenovat. Měl jsem takovej kino večer. Neříkám, že by byl film špatnej, Reeves je supr a střílení bylo sakra stylový, jen mi přišlo, že vše ostatní bylo takový nijaký. A skutečnost že s pistolí v ruce uměl John přehodit chlapa jednou rukou a bez bouchačky se pral hůř než  já při svý první bitce (tudíž velmi podprůměrně).

Související novinky

Další Jurský svět natočí David Leitch

Další Jurský svět natočí David Leitch

06.02.2024

Deset let uplyne letos od té chvíle, co původem kaskadéři Chad Stahelski a David Leitch udělali obří díru do akčního světa snímkem John Wick. Ukázali, že s jednoduchým scénářem, nikterak obřím… (více)

Pátý John Wick je v přípravě

Pátý John Wick je v přípravě

26.05.2023

Šéf studia Lionsgate Joe Drake potvrdil, že první debaty ohledně pátého Johna Wicka již proběhly a snímek tak v budoucnu nejspíš opravdu vznikne. Víceméně tak ujistil především akcionáře, kteří by… (více)

John Wick je miliardář

John Wick je miliardář

22.05.2023

Ačkoliv to tak po kvalitním, ale relativně nenápadném prvním filmu v roce 2014 nemuselo vypadat, ze série o nájemném vrahovi Johnu Wickovi se stal globální hit. Překvapivě se díl od dílu zlepšovala… (více)

Reklama

Reklama