Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Exkluzivní koncert k nedožitým sedmdesátinám legendárního zpěváka. Účinkují: D. Bárta, M. Žbirka, B. Basiková a další. V celé řadě postav a osobností československé populární hudby, která se objevila v průběhu neobyčejně plodných šedesátých let, zaujímá významné postavení skladatel, textař a především zpěvák Karel Černoch. Na počátku šedesátých let na sebe upozornil nejprve jako zpěvák avantgardní bigbeatové kapely Juventus, později směřoval ke střednímu proudu. V posledním období své kariéry se stal také uznávaným interpretem v oblasti country.
V devadesátých letech vytvořil několik postav v inscenacích světových i domácích muzikálů. V pěvecky náročných rolích Jeana Valjeana, Augustina Magaldiho nebo Abbé Fariy opět prokázal své pěvecké schopnosti. Nepochybně se stal jednou z nejvýznamnějších osobností české popmusic. (Česká televize)

(více)

Recenze (3)

jendamaty 

všechny recenze uživatele

Mimořádně dobře obsazený vzpomínkový konert, který dělá K. Černochovi trošku medvědí službu, protože ač udivoval obrovským rozsahem, takovou dynamiku a drajv jeho písně nikdy neměly. Ve většině případů jsou lepší než originál... ()

Galerie (12)

Reklama

Reklama