Reklama

Reklama

Ze všech sil

(festivalový název)
  • Francie De toutes nos forces (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Julien sníva o dobrodružstve a adrenalíne, je však pripútaný na invalidný vozík. Napriek tomu sa mu podarí presvedčiť otca, aby sa s ním zúčastnil triatlonu Ironman v Nice, jedného z najťažších športových závodov na svete. Urobia všetko preto, aby sa spolu priblížili tomuto nesplniteľnému snu. (STV)

Videa (3)

Trailer 1

Recenze (9)

Kamca_ 

všechny recenze uživatele

Dost zajímavý snímek o chlapci, který chce žít na plno, ale jeho zdravotní stav mu to neumožňuje. Je pravda, že film mě dost upoutal, ale pořád to nestačilo na to, abych dala víc jak 3 hvězdy. Takže moje cekové hodnocení je lepších 60%. I tak bych si film možná někdy pustila znovu, hlavně díky nádherné přírodě. ()

jardas 

všechny recenze uživatele

Moc hezký film. Otec, bývalý vítěz známé soutěže Ironman, má syna, který je upoután na vozíčku. Ten hledá cestu ke svému otci a tak si usmyslí, že s ním chce absolvovat tento závod. Zpočátku je (nejen) matka proti, ale pak souhlasí, protože vidí, že doma má dvě tvrdé hlavy, které se nevzdají. Začíná těžký trénink na jednu z nejtěžších závodů světa.... Asi je od počátku jasné, jak to dopadne, ale přesto jsem si film vychutnal. Mám podobné filmy rád, protože ukazují, že veškeré překážky máme v hlavě. A pokud dokážeme přesvědčit hlavu, pak i Ironman je možné zvládnout. Příjemný film, doporučuji :-) ()

filipvrbik 

všechny recenze uživatele

Snad nejvíc předvídatelný film, jaký jsem kdy viděl. Nevím , jestli je podle skutečných událostí, ale snad jen kdyby to nedojeli, bylo by to trochu překvapení- ale i tak je to hezky a dojemně nnatočené...80% ()

Galerie (17)

Zajímavosti (2)

  • Název filmu se objeví až před závěrečnými titulky. (griph)

Reklama

Reklama