Reklama

Reklama

Bankrot

  • USA The Crash (více)
Trailer

Obsahy(1)

V nepříliš vzdálené budoucnosti… Tým kriminálníků, tvořený úředníky a "bílými límečky" v čele s burzovním makléřem Guy Cliftonem (Frank Grillo), je tajně najat a pověřen americkou federální vládou, aby překazil kybernetický útok, který hrozí zbankrotováním USA. Clifton chce vyžít svých znalostí insidera ve vývoji celé světové bankovní krize hlavně pro svůj osobní zisk - až dokud neodhalí organizaci skrývající se za útokem a zjistí její motivy... (mac000)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (12)

Gmisiycs odpad!

všechny recenze uživatele

Chtěl bych mít partu zkušených ajťáků, kteří: přesměrování provozu 'skrytě jinam' považují za zabezpečení, natáhnou 5terabajtovou linku na vesnici za několik hodin a k tomu potřebné napájení elektřinou včetně záložních zdrojů a dieselagregátů, za pár hodin nainstalují zázemí prográmátorů a vše jim na první šup funguje, pak programují bezpečnost ve WIN přetahováním oken... atd. -------- Chtěl bych mít vládu, která: na řešení problému nejvyšší priority přivádí externisty a nemá své odborníky, povolí největší antihackersko/antiteroristickou akci v dějinách země v nechráněném objektu na vesnici, předá mi hesla k serverům vytištěná na několika A4 blanketech, dá libovolný peníz na výbavu - zatímco netuší kolik nabídnout programátorům... atd. --------- Chtěl bych mít scénáristu v prackách... na rejžu dlabu, ten tématu rozumět nemusí. Výsledkem je odpad, protože film je zmatkem nesmyslů a odborných termínů. Hláška filmu je "Nemáme konektivitu!!!!! Potřebujeme server!!!!". ()

silentname 

všechny recenze uživatele

O "The Crash" sa toho asi moc povedať ani nedá. Čo od toho čakáte? Ak chcete jednoduchý thriller s trošku krimi zápletkou, toto je pre vás. Nemá to moc čím zaujať, viete okamžite, kto je zloduchom filmu (buďme úprimní, kedy hral Christopher McDonald kladnú postavu?), viete ako to dopadne a reálne ten film nemá žiadny originálny nápad. Je to len kopec klišé vo veľmi jednoduchom príbehu. Ale nie sú spravené otrasne, ani ma film neiritoval. Celkovo neviem čo viac povedať. Herci sú okey, réžia je okey, príbeh je pozerateľný a akceptovateľný a postavy sú opozerané, ale nie sú otravné. Proste okey film. Hodnotenie: C ()

Reklama

peproch 

všechny recenze uživatele

Dvě věci oceňuju: ? Minnie Driver, která moc nehraje, asi i proto že není dobrá buď pro diváky nebo pro filmaře, nebo se jí nedaří, ale mně se líbí. A druhá dobrá idea je námět spiknutí IT chytrolínů, státních bankovních úředníků a bezpečáků, jakoby za světem, v němž žijem byl ještě jeden, kde náš klid je zdaněn naší iluzí, že vše je ok, hlavně že naše dcery chodí s těmi správnými.... atd bláboly a hlouposti, profesionálně mizerná odborně a nízké i filmařsky, ()

SeBig odpad!

všechny recenze uživatele

Tváří se to hrozně vážně, ale třeba pořádně napsat scénář, nebo aspon držet tu kameru tak, aby to nevypadalo, že to točil párkinsn to né. Ok. ()

BMW12 

všechny recenze uživatele

Jedná se o jednoznačně béčkový film. Dějově se mi to líbilo, ale ta kamera byla šílená. Kameraman musel být po celou dobu natáčení zhulený. Obsazení má také své plusy a mínusy. Na film jsem se rozhodl podívat hlavně kvůli AnněSophie Robb a Franku Grillovi. Naopak ta herečka, co hrála manželku Franka Grilla, vypadal jak plastická zrůda. Takže film má své plusy a mínusy, a proto hodnotím průměrnými 3*. ()

Galerie (5)

Reklama

Reklama