Reklama

Reklama

Jack Reacher: Nevracej se

  • USA Jack Reacher: Never Go Back (více)
Trailer 1

Reacher nejraději pracuje tam, kde by byl oficiální postup příliš zdlouhavý. Jako bývalý major vojenské policie má rád zločiny s armádní příchutí a vůbec nejraději ty, které na první pohled nedávají smysl. Jako třeba obvinění velitelky Susan Turnerové (Cobie Smulders) ze špionáže. Krásku s dosud neposkvrněnou pověstí, kolem které začali náhle v podezřelém tempu umírat lidé, chtěl původně pozvat na večeři. Teď ji musí vytáhnout z basy, aby pomohl dokázat její nevinu. Někomu se to samozřejmě nelíbí a ten Někdo bude chtít Reachera pořádně klepnout přes prsty. Neváhá k tomu přitom využít i ty nejodpornější prostředky, jako je likvidace Reacherovy dcery, o jejíž existenci on sám dosud neměl tušení. Tady jde totiž o hodně. (CinemArt)

(více)

Diskuze

Lacike

Lacike (hodnocení, recenze)

Tak hlavne, aby nezabudol colu zero a nejaku dietnu bagetu, aby jeho sexy priatelka konecne schudla.

na příspěvěk reagoval Yoshitsune

Stallone

Stallone (hodnocení, recenze)

Tak děj filmu nevypadá na něco originálního. První díl byl skvělý, tak snad to nezklame. 

na příspěvěk reagoval Yoshitsune

Yoshitsune

Yoshitsune (hodnocení, recenze)

Lacike

přesně, nijak zvlášť mi to nedrtilo koule, ale to ani trailer k poslednímu výstřelu a jaká to pak byla bomba, prostě trailer nic moc, ale film bude koulervoucí 

Lacike

Lacike (hodnocení, recenze)

Nejak extra ma to nestrhlo ale verim, ze film bude super. Je zvlastne, ze taketo drsne oldschool filmy dnes netoci Seagal alebo Willis ale Cruise.

na příspěvěk reagoval Yoshitsune

Ouwen

Ouwen (hodnocení, recenze)

ambron

ty jo, souboje vypadaj úplně špičkově, skvělá choreografie. a celkově mi to přijde nadupaný.. těším se

Thommy91

Thommy91 (hodnocení, recenze)

JUWA

Jednička pecka rozhodně byla. Never go back jsem nečetl, ale podle mě by měli zfilmovat Únos. Ta mě hodně bavila.

na příspěvěk reagoval ywo666

JUWA

JUWA (hodnocení, recenze)

Je poédla vás Never go back vhodný adept na sfilmovanie ? Dočítal  som to včera...no..a zdá sa mi že pokiaľ to sfilmujú,zaručene to bude nuda. čo myslíte ?

na příspěvěk reagoval Larrysbride, Thommy91

Wacoslav1

Wacoslav1 (hodnocení, recenze)

Lacike

No to by nebylo ono pravda, ale jinak Cruise je v poslední době fakt super ať už úrovní filmů nebo tím, že já ho vzal jako regulérního akčního hrdinu a začal jsem mu fandit a to jsem ho dřív nesnášel :-)

ywo666

ywo666 (hodnocení, recenze)

Lacike

Tam si ho ešte viem predstaviť. Skôr by som to prirovnal k situácií že Ivana Draga v Rocky 4 by hral miesto Lundgrena Tom. Ako možno by to zahral. Ale jeho obsadenie by pôsobilo ako vtip.

ywo666

ywo666 (hodnocení, recenze)

Wacoslav1

Cruise sa na to nehodí ani mimo fyzických rozmerov. Ako to čo zahral nebolo zlé. Ale nebol to Jack Reacher. Vôbec nevystihol postavu. Ako adaptácia knihy celé zle.

na příspěvěk reagoval Wacoslav1

Wacoslav1

Wacoslav1 (hodnocení, recenze)

ywo666

Co jsem slyšel tak nemá ty správný fyzický parametry. Mě jako (ne) čtenáři se líbilo jak to Cruise zahrál v jedničce. Jednak fakt inteligentní hrdina s brilantními dedukcemi co se neztratil ani v akci. Navíc ty hlášky co tam pronáší jsou super :-) : Deme ven frajere! Nejdřív to zaplať! Zaplatím to potom! Potom už nebudeš moct :-)))

na příspěvěk reagoval ywo666, Lacike

Wacoslav1

Wacoslav1 (hodnocení, recenze)

ywo666

Hejtovat? a proč? Já vím nesedí ti Cruise jako Reacher. No ještě, že nečtu knihy a tak je mi srdečně fuk jak má ten hrdina vypadat :-) Cruise byl v jedničce naprosto super.

na příspěvěk reagoval ywo666

ywo666

ywo666 (hodnocení, recenze)

Kokos ja som úplne nezachytil, že to režíruje Zwick. Boha teraz to bude ešte ťažšie hejtovať keď režíruje jeden z mojich obľúbencov.

na příspěvěk reagoval Wacoslav1, Lacike

Uživatel Xgeno smazal svůj příspěvek.

Související novinky

PF 2016

PF 2016

24.12.2015

Tak který bude nakonec nejlepší film roku 2015? Revenant: Zmrtvýchvstání nebo Osm hrozných? Nebo ani jeden z nich a do čela žebříčku nej celovečerních filmů roku 2015 se u nás probojují nové Star… (více)

Jak to vypadá s Mission: Impossible 6?

Jak to vypadá s Mission: Impossible 6?

20.11.2015

Pátý díl špiónské série Mission: Impossible posbíral chválu od diváků i od kritiků a navíc to byl hit, takže se samozřejmě chystá pokračování. Tom Cruise o něm mluvil už při propagaci pětky, teď se… (více)

Reklama

Reklama