Reklama

Reklama

Mrazák

  • USA Freezer
Trailer

Robert je spořádaný člověk a zrovna v restauraci oslavuje své narozeniny. Najednou ho někdo srazí k zemi. Probere se v uzavřeném chladícím boxu. Vůbec netuší, kde je a dojde mu, že tady došlo ke krutému omylu.
 Robert Saunders si naposledy pamatuje svou narozeninovou oslavu v restauraci. Teď se probudil v uzamčeném chladícím boxu. Ledová kráska ho obviní z krádeže 8 miliónů dolarů a Robertovi dojde, že došlo ke krutému omylu. Po chvilce zjistí, že není v prostorném mrazáku sám. Společnost mu dělá špatně spoutaný policajt, který snad doplní chybějící článek hádanky. Teplota klesá. Napětí a strach sílí. Zdá se, že mezi zlověstnými zločinci a ledovou smrtí brzy dojde k jednomu z nejchladnokrevnějších zvratů vůbec. (Cinemax)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (39)

lucijelucije 

všechny recenze uživatele

Na to že, se odehrává tento děj pouze v jedné místnosti má Freezer skvělý koncept. Od začátku tento snímek graduje, a nezmění se to ani v průběhu příběhu, ba naopak, konec je sakramensky dobrej. Netušíte vůbec nic, nevíte, kdo je kdo, a netušíte kdo z nich lže, a kdo má pravdu. Točíte se to v bludném kruhu a ke všemu děsně zajímavě. 7/10 ()

J-o-k-e-r 

všechny recenze uživatele

Nízkým hodnocením bych se určitě nenechal odradit. Jako krátká jednohubka na nedělní odpoledne ideálka. D. McDermott v hlavní roli skvělý, a hláškujícího zmateného američana, kterého unesou netrpěliví rusáci zvládá skvěle. Divák je napnutý až do konce a neví "kdo-co-proč" a to mám rád. *J. Snigir *. ()

Reklama

JohnSmith 

všechny recenze uživatele

Každýmu, kdo se na film koukal muselo postupně docházet, že hlavní hrdina není obyčejný mechanik. Pokud tím sám nemyslel, že je mechanik ve stylu Jasona Stathama. Ve chvíli, kdy vás pod krkem drží dva rusáci, by neměl nikdo normální náladu na vtipkování. Dále "hrdinovi" reakce na vznikající situaci byl až moc profesionální na to, aby byl jen mechanik. Takže překvapení se moc nekonalo, snad jen tím neskutečným gulášem na konci. ()

gogo76 

všechny recenze uživatele

Pomerne atraktívna zápletka, ktorá ide v šľapajách filmoch ako Pochovaný zaživa, Saw či Telefónna búdka, kde sa hrdina prebudí na neznámom mieste (tentoraz mrazák) a postupne zisťuje ako a prečo sa sem dostal. Úvod zaujme asi väčšinu, postupne však začína byť konanie hlavného hrdinu trochu prehľadné a predvídateľné. To by ani tak nevadilo. Vadia však nepresvedčivé výkony i konanie takmer všetkých zúčastnených, najmä však dvojice ruských mafiánov, ktorí sa mi zdali pri všetkej mafiánskej úcte zdali dosť "mäkkí". Mal som pocit, že ja by som z neho dostal viac. Záver úplne na prd. Dalo sa z toho vytrieskať podstatne viac a nebola to otázka peňazí. Musí to byť v prvom rade presvedčivé a mňa to bohužiaľ nepresvedčilo. Slabé tri hviezdy a film na jedno pozretie. 50%. ()

noriaki 

všechny recenze uživatele

Scenáristovi za tu hodinu a půl kupodivu nedošly nápady, což je víc než jsem od toho filmu očekával. Pochopitelně kvalita časem upadala a k nerušenému zážitku jsem musel obětovat logiku, kritické myšlení a nakonec jsem musel mávnout rukou i nad překombinovaným koncem. Ale proč ne. Mikael Salomon natočil slušnou jednohubku, sice bez ambicí, zato zábavnou. Jít na to do kina, bylo by mi líto že jsem si radši nedal šest piv, ale na nudný večer je Freezer dostačující. ()

Galerie (18)

Reklama

Reklama