Reklama

Reklama

Ohledně minulé noci

  • USA About Last Night (více)
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Konečně skvělá komedie o tom, co chtějí muži a co ženy. Bernie a Joan jsou dva chroničtí baliči a vášniví nadšenci všeho, co se týká randění. Když Bernie seznámí svého nejlepšího kámoše Dannyho s Joaninou spolubydlící, je jasné, že cestou z baru do ložnice přeskočí jiskra ještě o kousek dál, než jen mezi novou dvojicí. (HBO Europe)

Videa (1)

Trailer

Recenze (27)

Pistacie 

všechny recenze uživatele

Film, jako obecně žánr komedie/romantický nabízí nepříliš složitou formu a nepříliš složitý obsah. Ale základem je, že jsem se celou dobu bavila, a to dobře! bavila. Co se mi na filmu navíc ještě líbilo, i když doufat v nějaký vyšší záměr by byl asi přehnaný optimismus, je ten kouzelný náznak v jedné jediné větě, že právě teď a tady pouze film končí happy endem, nikoliv příběh, nikoliv život. Pro pobavení a příjemný odpočinkový večer nemůžu nedoporučit, proto tak vysoké hodnocení, i když jen velmi těsně. ()

Enšpígl 

všechny recenze uživatele

Ze začátku se to jeví jako miliontá ničím zajímavá vztahovka na téma muž versus žena. Postupně však začínají převládat poměrně vtipný dialogy a příběh naprosto nenápadnou formou začne působit velmi přitažlivě, lehce, ale především i pravdivě, samozřejmě když si odmyslíme některé ryze filmově vtipný dialogy na kterých stojí hlavně první část filmu. ()

Reklama

IQ Tiqe 

všechny recenze uživatele

Nedělní pohodová komedie. Ukazuje dva různý přístupy ke vztahu, a to celkem vtipně. Herci si sedli. Jinak je to otřepaná klasika, ale já se bavil. Ale varuju předem, že jestli vznikne dabovaná verze, ruce od ní pryč. # [monitor, 5.1, NE sub] # příběh *** | hudba *** | humor ** | akce – | napětí – | pustil bych si znovu *** ()

klerik 

všechny recenze uživatele

Fajn romantika. Sem-tam nejaká múdrosť ohľadom partnerského života, občas nejaké znesiteľné klišé. Sympatickí herci - dokonca aj vtedy, keď robia klasický černošský humor. NIE JE Z TEBA AŽ TAK PAF malo jasnejšie zadefinované, čo chce povedať... Určite ale lepšie a hlbšie ako VALENTÍN či SILVESTROVSKÁ NOC... ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Hádáme se?" Toť otázka, ale podle mě se hádali. Přes všechny ty láskyplné hádky mne však duo Nudných moc nebavilo a duo Uječených to zase poměrně dost přehánělo. Občas jsem se přitom zasmál, ale po většinu času jsem sledoval cosi tak otřepaného, že proti tomu i Adidas mikina z vietnamského stánku vypadala jako nefalšovaný originál. ()

Galerie (18)

Zajímavosti (1)

  • Natáčelo se sedm týdnů ve druhé polovině roku 2012 v centru Los Angeles. (Hal_Moore)

Reklama

Reklama