Reklama

Reklama

Obsahy(1)

V Minnesotě pořádně přituhuje a houstne atmosféra. Přibývá dalších mrtvol a především dochází k několika zásadním zvratům. Policistka Molly se sblíží se svým kolegou Gusem a společně vedou vyšetřování v Duluthu, kde souběžně Lorne pokročí ve svém ďábelském plánu. Zároveň nadchází čas setkání s otravnými slídily, kteří jsou mu v patách kvůli vraždě Sama Hesse. Lester mezitím tajně proklouzne z nemocnice a konečně odhalí svůj pravý charakter. (Česká televize)

(více)

Recenze (13)

Anderton 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak dalo sa to tušiť, že druhá polovica prvej série začne nejakým špecifickým spôsobom a hneď je z toho aj doteraz najlepšia epizóda. Buridan´s Ass sa dá nazvať plíživým, veľmi atmosférickým dielkom, kde toho postavy príliš veľa nenakecajú, ale zato konajú tak, že musia zapojiť všetky funkčné mozgové bunky. Každá dejová línia je tu dohnaná do dokonalosti a záver v snehovom pekle nemá chybu. No a čaká nás nejedno prekvapenie, najmä čo sa týka úmrtí. ()

DarweyD 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

*spoilery* souhlasim že BBT je naprosto skvělej herec, ale celý je to uplně padlý na hlavu upřímně, těžko by si takhle podal dva mladý zabijáky, ta postava je hrozně přepáleně silná, navíc jeho úmysly jsou čirý zlo a jeho činy odnášej ostatní nevinný lidi, prostě absolutně nenacházim to zalíbení v jeho postavě jako všichni ostatní ()

Reklama

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tentokrát jsem o ničem jiném, než o plné palbě vůbec neuvažoval. Líné tempo předchozích dílů bylo v šesté epizodě vystřídáno akčním nářezem a transformací Lestera z šedé myši v chladně uvažujícího manipulátora. Aby toho nebylo málo, Lorne Malvo připravil skvělou návnadu k odlákání pozornosti a setkal se s oběma gentlemany z Farga, u toho se nedalo nebavit. ()

0verseer 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"Who?" "God! Fargo! Fargo!" Na stretnutie Malva a chlapcov z Farga konečne došlo a ako sa dalo čakať, stálo to za to! Došlo aj na iné postavy a po 4 epizódach, ktoré predstavovali menšie ticho pred búrkou sa nám seriál opäť vrátil do starých koľají, akými odštartoval v prvej časti. Dokonalé... ()

Radko 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Dejová polievka sa zahustí krvou. Okrem toho: v Magnólii (r. Paul Thomas Anderson, USA 1999) pršali z neba žaby, vo Fargu zase ryby. Kontúry sa strácajú a vzápätí vynárajú v snehovej víchrici. Kvalitatívne porovnateľné s prvou časťou. ()

Galerie (5)

Reklama

Reklama