Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Zrádný Lester se opět snaží zahladit všechny stopy, tentokrát ovšem udělá osudovou chybu. Policistům se na místě činu podaří zajistit zásadní důkaz. Vykolejeného Lestera vyslýchají agenti FBI, kteří se ho snaží donutit konečně promluvit. Nakonec ho pouští na svobodu jako návnadu, která má vylákat z úkrytu nebezpečného vraha Malva. Konečné zúčtování se neúprosně blíží. (Česká televize)

(více)

Recenze (14)

K1NGSLAYER 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

!!!POZOR - SPOILER!!! Nečekal bych, že finále dopadne takhle. Ale bylo to jasný. Věděl jsem, že Malvo s tou nohou nedojde daleko. Tak se i stalo a Malva zastřelil bývalý policista, kterému Malvo vyhrožoval. Lestera za jeho činy potkala karma. DANGER - Thin ice zakončilo život podvodníka Lestera Nygaarda. Opravdu jsem takový konec nečekal, ale poté co si policistka Molly pustila kazetu od Malva, tak jsem nepředpokládal že by Lester přežil nebo neskončil ve vězení. ()

bohhous22

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Walter White je král antihrdinů!!!Na druhou stranu,kam se hrabe Tony Soprano nebo Mourovo Escobar!!!! Hodně z vás si stěžuje, že je Malvo přepálenej a nelidsky silnej a blabla...Borci zlatý...Pokud máte rádi Coeny a jejich nejlepší filmy, budete chrochtat jak prasata v hovnech!!!Nejen, že se bráchové trhlouši podíleli na produkci a má to atmosféru, jakoby to sami točili . Další z mnoha bonusů jsou nekonečný odkazy nejen na Fargo,ale i na skvosty jako NCFOM,Big Lebowski atd atd.Už držím hubu, páč nechci spoilerovat 👍 První dvě série jsou nutnost pro fandy bratří Coenů ()

Reklama

eMSiKi 

všechny recenze uživatele

Obsahuje spoilery! Jako finále musím uznat, že se podařilo, ovšem ne tak jak bych čekal. Pošťák zabije člověka (vraha) a namísto, aby byl obviněn z vraždy, tak dostane ještě vyznamenání. Tohle by asi v reálném životě neprošlo a protože se ohánějí, že je seriál natočen podle skutečné události, což vlastně ani není, jak jsem se dočetl, tak jsem z toho velmi v rozpacích a nedá mi to a musím dát nižší hodnocení. Celou dobu si seriál zachovával skvělou atmosféru, kterou zničilo posledních deset minut. Přes tohle u mě, jak se říká, vlak nejede a hodnocení dílu skončilo, jak skončilo. Takovou nechuť to ve mě vzbudilo, že druhou sérii, ačkoliv nebude úplně navazovat na první, odsunu na dobu neurčitou. ()

Anderton 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Asi som očakával od finále niečo iné, viac čiernohumorné a akčnejšie, ale tvorcovia sa rozhodli všetko čo najelegantnejšie a najosudovejšie zakončiť a urobili tak so cťou a menej nabubrelo, ako by jeden čakal. Majú za to u mňa ďalšie body navyše. Takže áno, všetko sa uzavrie, ako, na to nech každý príde sám. Nejde asi o vrchol celej série, tie pre mňa predstavovali epizódy 1,6 a 7, ale aj tak si finále zaslúži plné hodnotenie. ()

Hatred 

všechny recenze uživatele

SPOILERY! Tohle že bylo povedené zakončení? Nelogičnost střídá nelogičnost, pošťák potká vlká náhodou zrovna u Malvovy chaty, která je opět náhodou otevřená, pak zastřelí neozbrojeného člověka a ještě za to dostane vyznamenání - tomu snad nemůže věřit nikdo trochu soudný, fakt bylo potřeba ten závěr takhle zprasit? ()

Galerie (4)

Zajímavosti (2)

  • Lester Nygaard (Martin Freeman) dostane od agenta FBI Pepperse známou hádanku o farmáři, který musí na lodi přepravit přes řeku vlka, kozu a hlávku zelí. Se stejnou hádankou se musel Martin Freeman jako Tim Canterbury popasovat v epizodě The Quiz britského seriálu Kancl (od r. 2001). (boshke)
  • Poslední díl první série končí za doprovodu hudebního motivu, kterým začíná film Fargo (1996). (bohhous22)

Reklama

Reklama