Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Když policisté naleznou Rayovo tělo, o hlavní podezřelé z trojnásobné vraždy mají rychle jasno. Vzápětí zatýkají jeho milenku Nikki, trestankyni v podmínce na útěku. Případ se zdá být uzavřen, ale policistka Gloria má určité pochybnosti. Emmit mezitím vyjednává o prodeji své společnosti, protože začíná jít o holý život. (Česká televize)

(více)

Recenze (9)

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Sedmý díl pro mě nebyl tak strhující jako ten předchozí, ale i tak jsem se výborně bavil. Srážka Glorie s policejní byrokracií mi silně připomněla Wogony ze Stopařova průvodce po Galaxii. ()

Reklama

ZeroCZ1233 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Sračky pomalu tuhnou a krasojízda po jejich povrchu pokračuje. Scénář svou kvalitou pomalu eskaluje do výšin první série a já jsem napjatější a napjatější. Řemeslně mému oku lahodí více a více, například bezdiskuzní zaměření na medvídky nebo scéna na schodech s krásnou kompozicí. Návrat starého známého bylo geniálně spjato s hudbou a já tekl blahem. Miluju ten seriál! ()

Anderton 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Keď sa takmer celý diel odohráva na policajnej stanici, tak to má vždy niečo do seba. No a záver mi pripomenul môjho obľúbeného Utečenca, len asi až nie s tak optimistickým záverom pre hrdinku. Mimochodom, dej sa odohráva počas štedrého dňa a neskôr večera a na tieto Vianoce postavy len tak nezabudnú. Sme v Minnesote, takže sú aj pekne biele, nie ako u nás, na blate. ()

Galerie (179)

Reklama

Reklama