Reklama

Reklama

VOD (1)

Film vypráví o člověku, který spravuje boty. Tímto řemeslem se totiž jeho rodina živí už čtyři generace. Jednoho dne najde u otce ve sklepě kouzelný šicí stroj, který mu umožní zkusit si život jiných lidí, když si nazuje jejich boty. (Filmbox)

Videa (3)

Trailer 1

Recenze (148)

KoRner 

všechny recenze uživatele

Pokiaľ sa to tvárilo ako pomalá "dramédia", tak to bolo celkom fajn, len kto čaká na trochu deja asi zostane sklamaný. Je to o introvertovi, ktorý sa cíti najlepšie v tele druhých ľudí. Čo je aj dobrý námet s trochou psychologického pohľadu na vec, lenže o nič také tu nejde. Čím bližšie ku koncu sa to zvrháva na fantasy frašku, ktorú úplne pochová debilný koniec s nečakaným odhalením. ()

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Tohle měla být komedie? Já vlastně ani nevím. Adam Sandler jednoho dne objeví že díky starému obuvnickému stroji je možné prožívat životy druhých, ale pouze za předpokladu že si nazujete jejich boty, které nesmíte vyzout. Pokud někdo očekává smršť komických situací, je vedle jak ta jedle. Sandler nemá formu a celý film nemá hlavně smysl. Co tím chtěl básník (režisér) říci? 35% ()

Reklama

Streeper 

všechny recenze uživatele

Zajímavý námět, který byl hezky zpracovaný. Mohlo se to ale udělat lépe a více natlačit třeba na citovou stránku. Místy je to opravdu blbina, u čehož jsem si říkala, na co se to sakra koukám?! Ale nakonec to krásně uteklo, místy to bylo opravdu vtipné a Adam Sandler se ukázal trochu ve vážnější roli než před tím. Dustin Hoffman byl skvělé osvěžení. Je to film, který neurazí, ani nenadchne, ale není potřeba ho vidět pravidelně. ()

HenryIvan 

všechny recenze uživatele

Ťažko, naozaj ťažko sa mi to hodnotí. Príbeh začína ako melancholická, nudná blbosť, prechádza až do niečoho čo má väčší spád, ale neviem to identifikovať a končí to predvídateľne s trochou WTF momentov. Sandlera som raz ľutoval, inokedy som sa cítil trápne aj za neho, ale zahral to solídne. Scénar neriešim, lebo to bolo príliš slabé. Naozaj neviem čo som tu popísal, no bol to čudný a rozporuplný film. Taký dobrý priemer. 60%. ()

heihatchi 

všechny recenze uživatele

Jestli se chcete na tento film podívat stejně jako já jen kvůli tomu, že je v popisku napsáno komedie a hraje v ní Adam Sandler, tak to nedělejte. Je to spíše velmi umírněné fantasy-krimi, kde vás rozesměje až závěrečný proslov Dustina Hoffmana. Nicméně se na to dívat dá a když nemáte opravdu nic jiného na zkouknutí, tak toto může být zajímavou alternativou. ()

Galerie (116)

Zajímavosti (2)

  • Film se natáčel v New Yorku. (rafix)
  • Přijmení Adama Sandlera (Max Simkin) znamená v hebrejštině švec - tedy název filmu. (JORDY)

Reklama

Reklama