Reklama

Reklama

Film vypráví o člověku, který spravuje boty. Tímto řemeslem se totiž jeho rodina živí už čtyři generace. Jednoho dne najde u otce ve sklepě kouzelný šicí stroj, který mu umožní zkusit si život jiných lidí, když si nazuje jejich boty. (Filmbox)

Videa (3)

Trailer 1

Recenze (148)

venison 

všechny recenze uživatele

Naprosto jiná záležitost než je u Sandlera zvykem ;-) Jako komedii bych to neklasifikovala, spíš jako pohádku pro dospělé, kde se nenachází štíhlé blondýnky, kterým vše v životě vychází, ale naopak výborný antihrdina, obtloustlý starý mládenec, kterému nějak život proklouzl pod rukama a tak nějak neví co sám se sebou a tak raději tiše přežívá.. Hodně velkým bonusem jsou známé a kvalitní herecké tváře jako Steve Buscemi a Dustin Hoffman, ale bohužel není vytěžen všechen jejich potenciál.. Příjemná oddechovka, která potvrzuje, že Sandler je (když chce) dobrej a ne jen srandaherec, i když jeho lacinej a stupidní humor mám dost ráda (viz "Volání o pomoc" a "Opilí láskou").. Ps: Děsnej doják po americku je ta véča s mámou ;-) ()

xzajox 

všechny recenze uživatele

Téma veľmi zaujímavá a iste by sa s tým dalo pohrať a vytvoriť dielo možno aspoň o hviezdu zaujímavejšie. Sandler nehral zle, no myslím si, že s lepším materiálom by sa dokázal ukázať ešte lepšie. Hoffman toľko priestoru zasa nemal, čo možno bola škoda, pretože filmu ani nestihol pridať nejaký extra kredit. Najviac ma sklamal humor, ktorý tu takmer absentoval. Až na jedno uchechtanie pri zombíkovi som sa ani raz nezasmial. Keď sa usmievam, tak to za komédiu nepovažujem. Presne ani neviem prečo, možno okrem troch hercov tu žiadne výkony neboli, a teda ani žiadny humor. Potenciál nevyužitý a tá konečná miestnosť celkovo trápna. (SPOILER) aj tak už sú skoro všetci títo zákazníci po smrti. (/SPOILER) Celkovo také nemastné neslané. Dávam pevné 2* - 41% ()

Reklama

Rada.Shoa 

všechny recenze uživatele

Musím říct že když jsem to stahoval měl jsem trochu obavy že to bude tak na 30 minut a vypínačka,ale mile mě to překvapilo. Od bláznivého Adama Sandlera mám rád spousty filmů, je to v podstatě takový vlastní žánr "Sandlerovky". Tento film je mile úsměvným a svým způsobem i originálním. Vedlejší role Method man,Dustin Hoffman a Steve Buscemi tomu ještě dali glanc, takže se nebojím dát ****.Jedním slovem "Oddechovka". ()

Cooller 

všechny recenze uživatele

teda upřímě od režisera spotlight sem čekal daleko... předaleko víc... ale není to uplně zlé šlo tu sice daleko více ždímat z něčeho takového se dalo určitě vytvořit něco lepšího.. velká škoda že D.Hoffman nedostal víc prostoru který by si zasloužil ale jsem rád že alespoň Buscemi dostal důstojnou roli což v porovní s dalšími filmy kde učinkuje se Sandlerem řict určitě nemužu ... 40% ()

LencaN 

všechny recenze uživatele

Podprůměrná šeď a to doslova, každý záběr jako bych viděla přes nějaké šedivé sklíčko. Nápad to byl hezký. Pomocí kouzelného ševcovského šicího stroje se přeměnit v majitele těch či oněch bot a využívat toho. Ale Sandler mi přišel strašně nesympatický, jako velký ňouma, což ještě podtrhoval ten obrovský kabát, který ho provázel celým filmem. Bylo tu pár světlejších momentů, kdy si třeba nasadil boty pána, který byl mrtvý. S čímž ale pak vůbec nekoresponduje konec filmu, který se stává nesmyslem elefantních rozměrů. Souseda holiče jsem prokoukla celkem brzy, ale štvalo mě, že jsem se tedy nedozvěděla proč tak konal, proč s tím něco neudělal apod. Být Dustinem Hoffmanem, tak se k tomuto filmu raději ani moc nehlásím. To co udělal ten obuvník pro svou maminku bylo dojemné, ale stejně by mi asi upadla ruka, kdybych měla dát vyšší hodnocení než 2*. ()

Galerie (116)

Zajímavosti (2)

  • Film se natáčel v New Yorku. (rafix)
  • Přijmení Adama Sandlera (Max Simkin) znamená v hebrejštině švec - tedy název filmu. (JORDY)

Reklama

Reklama