Reklama

Reklama

Karel Gott v Lucerně

(koncert)

Obsahy(1)

Koncert Karla Gotta s Orchestrem Ladislava Štaidla v pražské Lucerně. Dále účinkují hosté Jitka Zelenková, Jiří Sovák a skupina Gibson Brothers. (Česká televize)

Recenze (2)

otík 

všechny recenze uživatele

Gotťák začal poměrně dlouhým průřezem své dřívější tvorby, pak si vzal kytaru a rozjel blok country písní, které dnes už moc známé v jeho podání nejsou. Pak si dáme jednu tenorovskou serenádu, dále si je čas trochu zadirigovat, zatančit, zahrát si na klavír, pozvat své hosty Jitku Zelenkovou, skupinu Gibson Brothers a na vlídné slovo s kratičkou píseň Jiřího Sováka. Pak nám Gotťák ještě chvíli zazpívá a je konec. Ono toho Gotta a jeho písní si tu jeho fanoušek vlastně ani moc neužije. Ale i tak dobrý pořad pro Kájovy fanoušky. Dále účinkovali: Ladislav Štaidl se svým orchestrem, Rudolf Rokl za piánem, Pražský komorní balet Pavla Šmoka. Scénář: Karel Gott a Ladislav Nekuda. ()

raduna01 

všechny recenze uživatele

Na koncertě mě nejvíc zaujala scénka s Jiřím Sovákem s jeho C´est La Vie, několikrát reprízovaná v různých pořadech. Do dneška jsem se domníval, že vznikla v nějakém silvestrovském pořadu. Jinak samotný koncert ocení spíše příznivci mistra. ()

Reklama

Galerie (3)

Reklama

Reklama