Reklama

Reklama

Liga nepotřebných

(amatérský film)
  • USA League of Dispensables, The (festivalový název)
Trailer 1

Obsahy(1)

BrejkDenz Bradrz, slovy karlovarské České umělecké agentury „dva hodně vostrý hoši, který se nebojí ukázat světu, že tepláky... to je základ fšeho", společně působí už deset let a v roce 2010 svými tanečními kreacemi okouzlili porotu televizní soutěže Česlo Slovensko má talent. Nyní spojili síly s tvůrci pořadu Žatecká Prda, jinak černé perly v programu jedné z našich regionálních televizí, a výsledkem je filmová parodie, která potěší každého příznivce žánru, i když prudérnější diváci se svými dětmi či vnuky zůstanou možná raději doma. Ale jinak je v tomhle filmu prostě všechno... akce, zrada, pomsta, úder otevřenou dlaní, erotika i koza! O čem ten film vůbec je?? Thoř Thořovic napadne Zemi s jedním jediným cílem – nastolit socialismus na celém světě! Povede se Lize Nepotřebných, aby v tom největšímu padouchovi v celé galaxii zabránila? A ta koza... přežije to? Tyto a jiné odpovědi dostanete v tomto již nyní kultovním „blokbástru". Trailer k filmu měl premiéru na Dočesné 2013 v Žatci a rostoucí poptávka nahrála tento nízkorozpočtový titul do řádné filmové distribuce. (Xtreme Cinemas)

(více)

Recenze (50)

playboxguest 

všechny recenze uživatele

Za pár nápadů a snahu si to tu jednu zaslouží, ale jinak je to fákt hardcore záležitost, na jejíž dokoukání trpělivost a obroušená psychika třeba. ()

pornogrind 

všechny recenze uživatele

To se nesmí brát vážně.Amatérská hovadina kterou jsem si bez větší újmy užil.Sračka sraček,ale pokud se na to dokážete podívat s pořádným nadhledem tak se možná i budete bavit. ()

Terva 

všechny recenze uživatele

CITÁT - K této události došlo teprve nedávno...... Jedna za snahu něco pro Český film udělat. Bohužel u mě se to minulo účinkem. ()

ArsenalEagle 

všechny recenze uživatele

Žatecká prda, to je spousta vtipných scének na youtube. Nic nečekejte, možná se usmějete. Body dávám ze solidarity k žateckým spolubydlícím. (ne, některé věci, jako například kamera, stojí opravdu za to) ()

veertiik 

všechny recenze uživatele

Zajímavé...Neříkám, že děj je nějak moc uchvacující,tento druh humoru není pro každého. Ale když to beru jako amatérský film, tak musím ocenit filmařinu. Když to dělá jen pár lidí "na koleně" - kamera, střih a podobné se jim povedlo. To musím ocenit... ()

Mrkvič 

všechny recenze uživatele

Dá se říct, že mě to docela i bavilo. Jde o amatérský film, který se ale nebojí velkých akcí a efektů. Parodie je to většinou toho slabšího ražení, ale své nápady to taky má a jsou rozhodně lepší. Hodně pobaví dialogy a naopak pár scén, kdy se jen řve jsou takové uspávací, když člověk nemá moc naspáno. Do nadprůměru film posunuje hudba, která sice není mého gusta, ale do filmu skvěle zapadne. ()

geklon 

všechny recenze uživatele

Jednu hvězdičku za odvahu, druhou ze sympatií. Že se hoši nebojí svůj volný čas trávit tímto způsobem. ()

Autogram 

všechny recenze uživatele

Prvá liga v amatérskom filme. A vo výsledku by som to ani nepovažoval za amatérsky film, možno len tým, že herci si vystačili aj ako režiséri, scenáristi a kameramani. Takáto štvorica superhrdinov nepotrebuje ako predlohu žiadny komiks, vystačia si so skutočným svetom a hračkárskymi rekvizitami. Akcia a efekty prekvapujú v správnych chvíľach a v tom najlepšom zmysle aj svojim prevedením, keď prinútia vyprsknúť smiechom naraz z viacerých dôvodov. –––– Tyvole, já přejel supermana. –––– Jsem Tchoř a přícházím v míru. ()

Gekacuk odpad!

všechny recenze uživatele

Tak tedy nelíbilo a to vůbec. Když je něco sračka, tak to nepřestane být sračka, ani když je vyrobená skoro zadarmo. V tom filmu nefunguje vůbec nic. Kdyby to bylo jen amatérské, tak by člověk leccos odpustil. Navíc je film prvoplánově tendenční a aktivistický, vezoucí se na módní vlně čecháčkovského pravičáctví. Zkrátka nic, nic, nic, co by nestranného diváka zaujalo. Je to příklad způsobu, jak se nemají točit filmy. Obyčejně tyhle amatérské či poloamatérské filmy chválím, protože mají alespoň nějakou myšlenku, nápad, či společenskou kritiku. Ale tohle je od začátku až do konce naprosto jalové a sterilní. Vystačí si s primitivními sexismy a buranskými odkazy na minulost. Je to jednoduchý a předvídatelný filmeček pro náctileté, nic víc. ()

Pavlík 

všechny recenze uživatele

26. 02. 2015 (66.); pro učinkující natáčení muselo být určitě zajímavé, ale pro návštěvníky kina č jinačím zpúsobem sledováníi nepotřebné ()

Ashar 

všechny recenze uživatele

Ulítlý akční amatérský film s hrdiny jako Thoř, Sperman, paní Halková, Neviditelný, Multimega univerzalman, Vasil Stopořev a Dvě čiči je skvělá česká parodie na Avengers. Nehledejme zde žádnou logiku, je třeba se nechat vtáhnout do řady blbin, nesmyslných ptákovin, nic neočekávat a bavit se. Jen mne mrzel ten krutý trest na závěr filmu, kdy otec ztrestal svého zlobivého syna Thoře. Zákaz Facebooku na dva dny a domácí vězení. ()

666Carnage 

všechny recenze uživatele

Jo je to ptákovina ale občas jsem se fakt pobavil. Amatérský film, který si vzal od všeho něco a nebojí se parodovat co může. Kdo čeká moc nic nenajde tohle je prostě jen velkej úlet u, kterýho se jde pobavit. 50% ()

Oyer 

všechny recenze uživatele

Perfektní amatérská prácička, která si zaslouží stát se regulérním celovečerákem v našich bednách. Sled několika výborných efektivních akcích plných vtipných a naprosto originálních úžasných gagů nedopustí, aby jste byť na vteřinu vypustili. Terorizované město Žatec je toho svědkem. Obrovská poklona režisérovi, scénaristovi, trikaři, střihači... v jedné osobě. Úplný konec byl sice trošku slabší, ale to dohnal naprosto přepichový začátek. ()

Pavelos 

všechny recenze uživatele

:-)))) Co k tomu dodat:-) Pokud někdo bude čekat nějaký umělecký zážitek, tak ať se radši na tento snímek nedívá.. Je to prostě haluz, která k amatérskému natáčení patří.. ()

Reklama

Reklama