Reklama

Reklama

Liga nepotřebných

(amatérský film)
  • USA League of Dispensables, The (festivalový název)
Trailer 1

Obsahy(1)

BrejkDenz Bradrz, slovy karlovarské České umělecké agentury „dva hodně vostrý hoši, který se nebojí ukázat světu, že tepláky... to je základ fšeho", společně působí už deset let a v roce 2010 svými tanečními kreacemi okouzlili porotu televizní soutěže Česlo Slovensko má talent. Nyní spojili síly s tvůrci pořadu Žatecká Prda, jinak černé perly v programu jedné z našich regionálních televizí, a výsledkem je filmová parodie, která potěší každého příznivce žánru, i když prudérnější diváci se svými dětmi či vnuky zůstanou možná raději doma. Ale jinak je v tomhle filmu prostě všechno... akce, zrada, pomsta, úder otevřenou dlaní, erotika i koza! O čem ten film vůbec je?? Thoř Thořovic napadne Zemi s jedním jediným cílem – nastolit socialismus na celém světě! Povede se Lize Nepotřebných, aby v tom největšímu padouchovi v celé galaxii zabránila? A ta koza... přežije to? Tyto a jiné odpovědi dostanete v tomto již nyní kultovním „blokbástru". Trailer k filmu měl premiéru na Dočesné 2013 v Žatci a rostoucí poptávka nahrála tento nízkorozpočtový titul do řádné filmové distribuce. (Xtreme Cinemas)

(více)

Zajímavosti (9)

  • V lednu 2014 si filmu všimla společnost Xtreme Cinemas, která film dostala oficiálně do české distribuce. (Zdroj: Lukáš Šimandl)
  • Film měl premiéru v listopadu 2013 v Žatci a účastníci ji pojali v hollywoodském stylu. 3 luxusní „embéčka", zelený koberec, filmový týdeník nebo pivní welcome drink. (Zdroj: Lukáš Šimandl)
  • Film vyšel na pouhých 14 000 Kč. (Zdroj: Lukáš Šimandl)
  • Člověk, který hrál ve filmu starostu Žatce, měl v době uvedení filmu v plánu na starostu Žatce kandidovat i ve skutečnosti. (Zdroj: Lukáš Šimandl)
  • Se štábem spolupracovalo mnoho lidí, jen na závěrečný Harlem Shake na náměstí přišlo přes 100 lidí. (Zdroj: Lukáš Šimandl)
  • Celý film se s výjimkou úvodní titulkové sekvence z Prahy natáčel v Žatci. (Zdroj: Lukáš Šimandl)
  • Natáčení trvalo 14 natáčecích dní. (Zdroj: Lukáš Šimandl)
  • Natáčelo se vždy jen v neděli, protože všichni neherci mají samozřejmě zaměstnání a toto byl jen koníček. (Zdroj: Lukáš Šimandl)
  • Film mají na svědomí Brejkdens Bradrs, podle slov karlovarské České umělecké agentury „dva hodně vostrý hoši, který se nebojí ukázat světu, že tepláky... to je základ fšeho". Společně působí už deset let a v roce 2010 svými tanečními kreacemi okouzlili porotu televizní soutěže Česlo Slovensko má talent. (Zdroj: Lukáš Šimandl)

Reklama

Reklama