Reklama

Reklama

Evan (Lou Taylor Pucci) se nachází v životní krizi. Během krátké doby přišel o oba rodiče, se kterými si byl velmi blízký. V den pohřbu své matky se zaplete do rvačky v baru, kde pracuje, což ho připraví o práci a navíc ho čekají oplétačky se zákonem. Evan se rozhodne před svými problémy utéct a tak odletí do Itálie, kde si po pár dnech začne románek s atraktivní Louise (Nadia Hilker), která ovšem skrývá své temné starodávné tajemství. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (115)

J*A*S*M 

všechny recenze uživatele

Moorhead a Benson nejsou v prvé řadě hororoví fanoušci / tvůrci, nýbrž chytří a osobití filmaři, kteří jsou schopni vymyslet zajímavý a originální koncept, který žánrových prvků sice využívá, ale rozhodně se na ně nespoléhá a nepovažuje je za samospásné. Spring je ještě méně "horor" než jejich předchozí film Resolution. V podstatě vůbec. Ale film je to dobrý (a také už jsou v něm na rozdíl od minula vidět nějaké production values). Podmanivá atmosféra, pěkná kamera, dobré herecké výkony, zajímavě vymyšlená mytologie. Důležité je, že mi osud hlavních postav na konci nebyl ukradený. ()

Reklama

JohnnyD 

všechny recenze uživatele

Strašne zaujímavý námet mixujúci lovecraftovský horor a antickú tragédiu vo veľmi svojráznom prevedení. Bohužiaľ film okrem nízkeho budgetu (dosť iritujúca digitálna kamera) padá hlavne na scenári, ktorý je plný hrozných dialógov (hlavne tie fuckovačky s britskými turistami) a nedokáže vybudovať komplexné postavy. Ich vzťah má fungovať ako once-in-a-lifetime láska, bohužiaľ nebudí dojem ničoho iného než letnej prímorskej romanci. Čo je strašná škoda, lebo námet je skutočne originálny. Odporúčam radšej inú hororovú romantiku Honeymoon, ktorá má skvelé postavy, fungujúcu chémiu medzi nimi, uveriteľné dialógy a poriadny spád - čiže všetko, čo Spring nemá. ()

Fr 

všechny recenze uživatele

„JSEM Z PŮLI NEPROZKOUMANÁ VĚDA, HROMADA ZMATENÉ BIOCHEMIE A BLÁZNIVÝCH HORMONŮ…“ /// Tak líp bych to neřekl! Ovšem „k věci“ se dostaneme tak cca za půl hoďky. Do tý doby je to vo hovně. Takový šlapání vody, který mohlo bejt vodbytý za 10 minut. (každej kdo měl někdy krizi, ví, vo čem mluvím) A tak Evan vyráží na cesty a potká holku, co bez stříkačky dlouho nevydrží (ne vole, do švestek už vůbec!) Tak rozhodně bych řek, že je to zajímavější než ta upírka z Orientu. Aspoň teda nejdřív myslím. Pak přicházej tuny romantickýho vykecávání a zamilovaná romantika vítězí nade všema nechutnostma. Melou takový ty řečičky vo trávení veškerýho času pospolu (toho zbejvajícího) – kurva, to se dá říct dvěma větama… a ve finále je jedno, že nejde vo upírku. Melou a melou a melou a já mám chuť fláknout 2*! Každopádně vztah člověka se zombíkem nebyl nikdy krásnější! (říkám vztah, ne film!) /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Stará vobčas pěkně smrdí. 2.) Šukám všechno co se hejbe – i kdyby to mělo každou chvíli chcípnout. 3.) Thx za titule ,,Kasparov88“. /// PŘÍBĚH *** HUMOR ne AKCE ne NAPĚTÍ * ()

Avathar 

všechny recenze uživatele

„JE TO DEDIČNÉ.“ Nedívajte sa na trailer, nič si o filme nezisťujte a proste si ho pozrite! Ďalej trošku spoilery. Tak toto bol dosť zaujímavý kúsok! Film hodne klame telom, ale celý jeho tón a pomalý spôsob rozprávania mi veľmi sadol. Hlavní hrdinovia sú sympatickí a emócie im divák verí. V zásade sa jedná o fajn romantický film, až na to, že... no :). A nechýba tomu ani nadhľad a vzájomné špičkovanie ústrednej dvojice, potom čo „to“ vyjde najavo, pôsobí vtipne a príjemne. Spätne si možno hovorím, že sa tá téma dala vyťažiť viac na dreň a expozíciu by som predsa len trochu urýchlil, ale v zásade som veľmi spokojný. Čím menej o filme viete, tým lepšie. Ja som si nezisťoval nič, okrem žánru, takže som bol zvedavý, čo na mňa tvorcovia vybalia. Ale že dostanem v zásade feel good-romantický horor, to som teda fakt nečakal :). ()

Galerie (15)

Zajímavosti (2)

  • Část filmu se natáčela v americkém Los Angeles v Kalifornii. Dalšímí lokace našli filmaři v Itálii, konkrétně ve městech Bari, Polignano a Mare a Conversano. (hansel97)

Reklama

Reklama