Reklama

Reklama

Jenny se vdává

Trailer

VOD (1)

V malém městě, kde se Jenny narodila, nemůže nikdo pochopit, proč se ta nejkrásnější a nejoblíbenější místní dívka ještě nevdala. Poletují tu zvěsti o tom, že je milenkou ženatého muže ve „velkoměstě“, kde nyní žije, což je důvod, proč ani nepřivede domů nikoho na svatbu své kamarádky ze školy. Její rodiče si zoufale přejí, aby se usadila, ale když Jenny konečně přijde se svatebním oznámením, je to něco, co nikdo neočekával. (Filmbox)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (46)

Stanley 

všechny recenze uživatele

Chtělo to odvahu rozmáznout do celovečerního formátu látku, která by se bez problémů vešla do kraťasu s délkou videoklipu pod názvem Coming Out Story. Navíc kamenem úrazu je i zdejší zoufale asexuální vztah Katky a Alexis, který filmu ubírá další body na jeho věrohodnosti (i  atraktivnosti). I přes tyto handicapy ale film zachraňuje relativně věrné vykreslení vývoje zdejších postav a několik dojemných momentů, které jen těsně naštěstí nepřekročily hranici směrem k vyumělkovanému kýči. ()

hansel97 

všechny recenze uživatele

Lehce mě překvapuje inteligence, některých, kteří tu mluví o "klišé na konci." Ano, u filmu, který se jmenuje "Jennyina svatba" a má na plakátu nevěstu jsem opravdu nečekal žádnou svatbu. Jste chtěli pohřeb nebo co? Bože můj. Jinak velmi příjemný film, který pro své vlastní dobro netrvá moc dlouho a není zaplevelen zbytečnými pasážemi. Katherine Heigl není špatný, ale musím říct, že tady byla herecky i přes méně prostoru rozhodně nejzajímavější Grace Gummer. ()

Reklama

Eventyrer 

všechny recenze uživatele

Malý film, ktorý z tejto tématiky mohol vytrieskať omnoho viac. Človek sa nenudí, film je príjemne vtipný, no nie je dostatočne dramatický. Film sa viac orientuje na rodinu a homosexuálnu dcéru, ktorá sa chce vydávať, no akoby ignorovali jej druhú polovičku. V každom prípade je pozeranie naň príjemné a podobný film som zatiaľ nevidela. ()

Anderton 

všechny recenze uživatele

Tak toto určite nie je to, čo očakávate od niečoho, čomu sa hovorí romantická komédia s Katherine Heigl. O komédiu vonkoncom nejde, skôr o drámu o vzťahoch v jednej rodine pripomínajúcu spôsoby nakrúcania americkej nezávislej scény. Aj vrátane toho, že v konečnom dôsledku ide o feel good záležitosť. Dialógy sú však na viacerých miestach napísané trefne, niekedy ale vďaka klišé šuštia papierom. To si uvedomíte najmä vtedy, kedy tu vystupujú najmä postavy vedľajšie, zredukované na jednu, väčšinou negatívnu, vlastnosť. Je to škoda, pretože mohlo ísť o ešte omnoho hlbšiu sondu do psychiky postáv jednej rodiny bojujúcou s predsudkami nielen svojho okolia, ale najmä so sebou samými. Nejde navyše iba o coming out, Jenny s ním totiž prichádza v zrelšom veku a rodičia plus súrodenci sa musia vysporiadať možno najmä s faktom, že Jenny im dlhodobo nedôverovala. ()

silentname 

všechny recenze uživatele

Celkom príjemne sledovateľná dráma s občasnými komediálnymi prvkami o dvoch ženách, ktoré sa po piatich rokoch rozhodli, že sa chcú vziať a prebiť všetky múry predsudkov a podobne. Je to celkom fajn film. Ak od toho nečakáte nič výnimočné, nebudte sklamaní. Je to okey film s dobrým obsadením a pár dobrými momentkami. ()

Galerie (12)

Reklama

Reklama