Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Pokračovanie úspešnej britskej komédie The Inbetweeners (2011) sleduje príbehy štyroch najlepších priateľov: Willa (Simon Bird), Jaya (James Buckley), Neila (Blake Harrison), Simona (Joe Thomas). Už je to takmer rok, čo Jay býva so svojím strýkom v Austrálii, Neil si našiel prácu a Simon s Willom študujú na rôznych univerzitách. Ich životy sú opäť nudné v porovnaní s minuloročnými prázdninami. Všetko sa zmení, keď sa ostatným ozve Jay, ktorý tvrdí, že zahájil prevádzku nočného klubu v Austrálii a má toľko žien, koľko sa mu zažiada. Sľubuje, že sa nachádza v "hlavnom meste sexu", a chce, aby jeho priatelia prišli za ním na dovolenku. Ostatní takto dostávajú ponuku, ktorá sa neodmieta, a tak sa vydajú na svoje druhé prázdniny bez rodičov, počas ktorých by mali svoju pozornosť opäť upriamiť najmä na pitie a dievčatá. Postupom času však zisťujú, že nie všetko, čo im ich kamarát nahovoril, bola pravda. (Brano)

(více)

Recenze (54)

Raziel_cz 

všechny recenze uživatele

The Inbetweeners ve formě celovečeráku nefungují na sto procent, nicméně to byl pořád námrd jako prase. Stará banda pohromadě, v Austrálii, s mnohem lepším, originálnějším a vtipnějším scénářem a nabitějším dějem než první díl. Škoda té nezvládnuté dvacetiminutovky v poušti, která tam vůbec být nemusela, alespoň ne v tak utahané a nudné podobě, stejně se ale těším na pokračování, protože tahle parta honibrků a jejich přemýšlení je prostě masakr. Třeba se Beesleymu a Morrisovi napotřetí konečně povede a vymámí ze mě plný počet. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Ale jo, ti kluci jsou hovada, ale v prvním filmu mě docela zaujali a podobně je to i tady. Asi bych si někdy měl dát i seriál, protože ten by mohl stát - alespoň podle hodnocení - opravdu za to. Tohle je místy hnusné, místy opravdu vtipné, místy o ničem, no a do toho je tu ještě Austrálie. A samozřejmě ty holky, s kterými to nikdy není jednoduché. ()

Reklama

maseer2 

všechny recenze uživatele

jsem fanda seriálu a první film mě, i přes zdejší neslavné hodnocení, opravdu bavil.. jenže ve dvojce je vtipu (resp. vtipných scén) minimum a ústřední čtveřice navíc tak nějak přestala být bandou sympatických looserů, co se chovají jako dementi, aby z nich už byli právě jen ti naprostí dementi.. a už to prostě tak nějak není ono... ()

Firebug 

všechny recenze uživatele

Tohle už dávno nejsou ti mladí a naivní přizdis*áči, tohle jsou prostě jen monstrózní s*áči! Všechno je vyhrocené do absolutního absurdna. Will už není trapný podivín postrádající "social-skill", on je to jen strašně nesympatický čů*ák. Jay (ač se to zdá téměř nemožné) postoupil na další úroveň vylízanosti a Neil je zkrátka mentál. Ne, že by se nějaký vtipný gag nenašel (vede "rape-alarm scénka"), ale příliš často je to už moc daleko za hranicí trapnosti a fekálisté si jistě také přijdou na své. "Britský feeling" v nedohlednu a dějová linka těžce nezvládnutá. Zklamané 2*. ()

Elethber 

všechny recenze uživatele

Někteří tvůrci prostě nevědí kdy přestat. Ať byl seriál Inbetweeners sebelepší, již slabší první film napovídal, že dalším krokem by měl být konec. Ale ne, parta podivínů se setkává ještě jednou, aby opět sbalili nějakou tu "číču" a ztrapnili se přitom na sto způsobů. Bohužel ale už to není ten způsob ztrapňování, který by měl bavil. Na jeden dobrý vtip je deset špatných a některé až moc hraničí s nechutností (například scéna na tobogánu). Já vím, bylo to tak vždycky, ale vždy mi to přišlo alespoň trochu "na úrovni". Ani nevím, jestli si přeji nějaké další, konečně konečné rozloučení. ()

Galerie (6)

Zajímavosti (1)

  • Natočení snímku bylo vyslyšením prosby fanoušků, kteří si přáli pokračování. (Zdroj: ČSFD)

Reklama

Reklama