Reklama

Reklama

Milenci těch druhých

  • USA Sleeping with Other People (více)
Trailer 1

VOD (1)

Obsahy(1)

Jake Harbor a Lainey Dalton spolu na univerzitní koleji zažili první sexuální zkušenost. A když se teď, o deset let později, náhodou potkali v New Yorku a vypráví si o svých životech, zjišťují, že jim to v životě a hlavně ve vztazích moc nevychází. Hlavně v oblasti věrnosti. Zatímco Jake je profesionální sukničkář a záletník, Lainey je zase neustále zraňovanou a zrazovanou kráskou. Proto se domluví a uzavřou mezi sebou přísně platonickou, naprosto upřímnou, přátelskou dohodu o vzájemné vztahové výpomoci. Cílem je oboustranná podpora při hledání zdravého a šťastného partnerství. Takového partnerství, které žádná nevěra nebo něco podobného nemůže narušit. Nebo snad ano? (CinemArt)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (181)

Seti 

všechny recenze uživatele

Na jednu stranu bylo Sleeping with Other People fajn, a to především díky Sudeikisově komediálnímu herectví a vzájemné chemii mezi ústřední dvojicí, ovšem na stranu druhou se hlavní hrdinové chovali ve jménu svého přístupu "přitahujem se jak sviňák ale budem jen kamarádi" totálně nesmyslně. Přesto mě Sudeikis s Alison Brie docela pobavili a jako žánrovou odpočinkovku na sobotní odpoledne bych je klidně doporučil. ()

Vitex

všechny recenze uživatele

Nekonečné plkání o sexu, jakoby to byla ta nejzásadnější věc ve vesmíru. Ale vlastně - proč ne..? Nic moc fascinujícího, na druhou stranu to ani ničím moc neurazí. Když mi kamarád, co seděl o pár sedadel dál, napsal SMSku, jestli nejdem radši ven na kafe, bez těžkého svědomí jsem z kina v půlce filmu odešel. ()

Reklama

maddy 

všechny recenze uživatele

Vo svojom jadre vlastne klasická romantická komédia pre dospelých, akurát obalená do trochu viac vulgárnejšieho, rozumej sexistickejšieho obalu. Zase tu je nejaká tá dysfunkčná dvojica, ktorá väčšinu filmu predstiera, že sú iba kamaráti, aby v závere došla k tomu, že ako partnerom im to bude klapať najlepšie. Maximálne neoriginálny scenár, predvídateľnosť a neprekvapivý vývoj všetkých udalostí tu však celkom slušne zachraňuje sympatické ústredné duo medzi ktorým funguje príjemná komediálna chémia. Zároveň sa to celé neberie nijako zvlášť vážne, len škoda toho všetkého klišé naokolo. Vďaka uvoľnenej atmosfére, občasným fajn vtípkom a faktu, že tu toho „romantického medu“ nie je ani zďaleka toľko, aby zamazal celú obrazovku sa v prípade Sleeping With Other People jedná o pohodovú jednohubku, ktorá ničím neurazí (teda pokiaľ nie je divák prehnaný puritán), no zároveň ani ničím výrazne nenadchne. Za pár dní si na to asi nikto nespomenie, ale na jedno pozretie ten film účel splní. Akurát zamrzí, že sa tu scenár nesnažil o väčšiu originalitu alebo sa neubral smerom k väčšej príbehovej odvahe, pretože táto komediálna dvojka, ehm hlavne Sudeikis, by si zaslúžila nejakú poriadnu novodobú romanticko-komediálnu kultovku. CELKOVO: 3* (6/10) ()

Ollie235 

všechny recenze uživatele

Výborná ukázka toho, jak moc úspěch podobných filmů závisí na hlavní dvojici. Sleeping ith Other People nenabízí nijak originální scénář a vlastně nepřináší vůbec nic nového, ale díky Alison Brie, Jasonu Sudeikisovi a prostředí New Yorku se na to stejně moc příjemně kouká. Pochvalu zaslouží i dialogy, místy nějaká vtipnější scéna a celkově pohodová atmosféra. ()

Alementina 

všechny recenze uživatele

Velmi subjektivni, ale strasne moc se mi to trefilo do nalady a pokud patrite k lidem, kteri si dokazou dokanale komplikovat zivot, protoze delate proste rozhodnoti, o kterych vite, ze nejsou asi dobra, jen si nemuzete pomoci ... A vzdycky jsem nesnasela vetu, kterou vetsinou pronaseli moji pratele "proste jsem udelal, co je spravny", a tak si jeden si vzal zenskou, protoze to bylo spravny, tak si jina poridila dite s tim "spravnym". A ja tohle porad neodkazu delat, ty spravny dospelacky veci. Takze jo, radeji prohraju, s laskou, nez spravne vyhrat. ()

Galerie (41)

Zajímavosti (6)

  • Jake (Jason Sudeikis) si na rande s Lainey (Alison Brie), asi v 32.minutě filmu, zmíní webové stránky noodlesalad.org, které by měly obsahovat něco o specifické sexuální praktice. Pokud tuto adresu zadáte do příkazového řádku, budete přesměrováni na stránky filmu Milenci těch druhých (2015). (Gyl)
  • Roli Lainey původně dostala Kirsten Dunst, té se však natáčení překrývalo s jiným filmem a po jejím odchodu byla nahrazena Alison Brie. (hansel97)
  • Natáčelo se ve městě New York City (New York, USA). (BMW12)

Reklama

Reklama