Reklama

Reklama

Milenci těch druhých

  • USA Sleeping with Other People (více)
Trailer 1

VOD (1)

Obsahy(1)

Jake Harbor a Lainey Dalton spolu na univerzitní koleji zažili první sexuální zkušenost. A když se teď, o deset let později, náhodou potkali v New Yorku a vypráví si o svých životech, zjišťují, že jim to v životě a hlavně ve vztazích moc nevychází. Hlavně v oblasti věrnosti. Zatímco Jake je profesionální sukničkář a záletník, Lainey je zase neustále zraňovanou a zrazovanou kráskou. Proto se domluví a uzavřou mezi sebou přísně platonickou, naprosto upřímnou, přátelskou dohodu o vzájemné vztahové výpomoci. Cílem je oboustranná podpora při hledání zdravého a šťastného partnerství. Takového partnerství, které žádná nevěra nebo něco podobného nemůže narušit. Nebo snad ano? (CinemArt)

(více)

Recenze (181)

POMO 

všechny recenze uživatele

Jedna z najlepších oddychoviek o vzťahoch-nevzťahoch, o postavách ktorým prajete šťastie, hoci majú viacej múch než pozitív. Zasadenie do New Yorku ideálne, takto to holt vo veľkomestách funguje - sexu môžete mať habadej, ale pevný pekný vzťah je nedostupný. Sympatická, prirodzene hrajúca dvojka, úprimné a trefné dialógy bez servítkov. ()

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $-miliónovTržby USA $819,431Tržby Celosvetovo $3,214,116▐ rozvláčne /40%/ ()

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Paráda, tak tohle mělo úroveň ! Sympatičtí herci, krásně zamotaná zápletka, výborné dialogy ( vtipné, inteligentní i výstižné), příjemné tempo a ke konci i vkusně a vhodně dojemné, slzám jsem se nebránil + pohledné ženy a spousta sexu. Tohle můžu ! Párkrát jsem se i obstojně nasmál. Doporučuji! 80% ()

dO_od 

všechny recenze uživatele

// "Shiiiiit." "What?" "I-uh. I want to fuck you." "What? No!" "What do you mean, no?" "Wha- why- what did I do?" "Are you kidding? It's kinda hard. I mean... look at you. You're so pretty and you're vulnerable and it's just like you might be as well wearing a sign that says: solve all my problems with your penis." ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

Již jsem minul životní období, ve kterém byl sex nejdůležitější věcí na světě, ale ještě si na něj vzpomínám. Proto mne celkem bavilo sledovat tápání dvou zbloudilých duší, ve kterém, a to mne skutečně mrzí, byl tím zajímavějším tvorem chlap. Hodně mne totiž zaujala Jakeova teorie o tom, že zasouvat do něčeho je úžasné, ale nechat do sebe něco zasouvat je hnusné. I další jeho teorie byly poměrně zábavné, ale co s tím, když na druhé straně stála (seděla, ležela, hekala) ukrutně nesympatická Lainey. Té jsem snad i přál získat onoho nudného gynekologa s nudným penisem a Jakeovi zase jeho úžasnou nadřízenou Paulu, ale tak to ve světě romantických komedií prostě nechodí. ()

choze 

všechny recenze uživatele

Tak nějak jsem čekal větší řachandu a míň depresivního plácání se v nefunkčních vztazích. Sudeikis je za sympaťáka, ale Brie si vylosovala fest otravnou postavu. ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Když Jake potkal Lainey.. Lehce explicitní, místy i docela inteligentní komedie, v které je ústřední dvojice paradoxně poněkud natvrdlá a trvá jí, než se dobere k očekávaným žánrovým koncům a poznání, že souložení je snadné, ale vybudovat funkční vztah jde ztuha.. Stejně je nespravedlivé, že sukničkář i děvka dělají to samé a přitom označení té druhé je mnohem více pejorativní.. ()

Botič 

všechny recenze uživatele

Zase ten New York, zase ten sex a zase nějaká ta dysfunkční dvojka co si zkouší hrát na kamarády, ale moc jí to nejde. Spolu s Before We Go a Man Up asi nejlepší romanťárna, na kterou můžete letos narazit. Žeru to! ()

Spiker01 

všechny recenze uživatele

Parádní dvojka, ne úplně klišoidní příběh a chytlavě natočené. Podobné romantické komedie můžu a snesu, ačkoliv jich není tolik co nepřetečou do červené knihovny. Takže Sudekis-Brie super! ...7/10 ()

castor 

všechny recenze uživatele

Přijde mi, jako by si každý druhý tvůrce řekl, že když to Woodymu Allenovi podle mnohých kritiků zdaleka nejde jako před lety, zkusí ho tak trochu zastoupit. A bude se vyjadřovat ke komplikovaným vztahům, k přátelství mezi muži a ženami, k sexu. Tady na to jdeme hrubozrnnou moderní formou, plnou zběsilých dialogů, při kterých se tvůrci nebojí přitvrdit. Jason Sudeikis a Alison Brie jsou moc fajn, je vidět, že mnohdy improvizují, chemie je mezi nimi poměrně slušná. Kdysi na vysokoškolské koleji do toho spolu poprvé praštili, dnes jsou přáteli, na památný moment s úšklebky vzpomínají, a coby ne zrovna citově vyzrálí jedinci si sdělují svá sexuální dobrodružství. Sakra, jak tohle asi dopadne? Dá se u toho odpočinout, v žádném případě se z toho nedá vytáhnout něco do života a kvůli docela mizernému tempu se dá klidně i usnout. Přesto docela milá bezprostřední záležitost. ()

Spooner 

všechny recenze uživatele

Boží a totálně sehraná hlavní dvojice utopená bohužel v naprosto zaměnitelné romantické komedii. Kdykoliv se hláškující Sudeikis a sexy Alison baví o sexu či o vztazích, je o zábavu a skvělé momenty postaráno. S postupující stopáží se však zpočátku svěží komedie mění v naprosto rutinní a nenápaditou romanťárnu, jež vás nemá moc čím překvapit. Závěrečnou půlhodinkou se tak divák už spíše pronudí a marně doufá v návrat hlášek z úvodu. A to je fakt škoda. Potenciál byl díky sehranosti hlavního dua úplně někde jinde. ()

Davies182 

všechny recenze uživatele

Už zase platí, že sympatický cast rovná se polovině úspěchu, čemuž se ostatně v rámci žánru romantických komedií ani nelze divit. No a funguje to, byl jsem zabouchlej od první flashbackové scény... Je taky hodně fajn, že se příjemně dramatickému příběhu dá věřit a je z něj cítit spíš lidskost než cucání růžových zápletek ze scénáristova prstu. Dle nálady holt Sudeikisovo hledání dokonalé kámošky klidně dokáže člověka rozložit. Romantici, berte. ()

pepo 

všechny recenze uživatele

Ústredná dvojica má skvelú chémiu, takže vôbec nevadí že podobnú story sme už párkrát v oveľa lepšom (Harry a Sally) ale aj podstatne horšom (Love Rosie) prevedení viackrát videli. Tu je to ozvlášnené hlavne otvorenejším prístupom k sexu, čo je samozrejme len dobre. Škoda záverečnej štvrťhodinky, ktorá zničí celú tú krásnu civilnosť a hádže hrdinom zbytočne polená pod nohy. Ten film to vôbec nepotreboval. A keby skončil scénou pri dodávke bolo by to ešte lepšie. Ale na to tvorcovia zjavne nemali odvahu. 7/10 P.S. scéna rozhovoru na posteli je jedna z najlepších romantických scén za veľmi dlhú dobu a hlavne kvôli nej sa prikláňam k 4* ()

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Ústřední duo je řádně funkční, ale spíše až ve druhé polovině snímku, který se nevyznačuje kdovíjakou kadencí vtípků. Samozřejmě nikdy nezapomenu na instruktáž s lahví od džusu, ale asi nikdo zdejší. Alison Brie je kočka jaká se jen tak nevidí, ale tyhle romantické záležitosti stejně vlastně nikdy nepřekvapí. Všichní víme jak to skončí a mezitím můžou scénáristé páchat na filmu cokoliv, ale jistota je jen jedna. Dají se dohromady. Vždycky se dávají. 55% ()

Vitex

všechny recenze uživatele

Nekonečné plkání o sexu, jakoby to byla ta nejzásadnější věc ve vesmíru. Ale vlastně - proč ne..? Nic moc fascinujícího, na druhou stranu to ani ničím moc neurazí. Když mi kamarád, co seděl o pár sedadel dál, napsal SMSku, jestli nejdem radši ven na kafe, bez těžkého svědomí jsem z kina v půlce filmu odešel. ()

Pepinec 

všechny recenze uživatele

Tenhle film je zbytečnější než desetiminutová pauza v práci, ve které vám zabere dvě minuty cesta do jídelny, dvě minuty fronta na kafe, dvě minuty záchod a dvě minuty cesta zpátky. Zbývající dvě minuty můžete třeba žvandat o sexu a dohrabete se k tomu samému, co Lainey s Jakem došlo až po dvou hodinách. Bez nápadu, bez humoru, bez sexu, bez hvězdiček bos, natlouknul si Headland nos. Jediná atrakce, která rozblikala moje kontrolky, byla krásná Amanda. ()

Madsbender 

všechny recenze uživatele

Milenci tých druhých zaujmú tým, že od prvej minúty pre nich sex nepredstavuje nijaké tabu. Naopak, je hlavnou témou filmu i väčšiny dialógov a protagonisti k nemu majú možno až príliš zdravý vzťah (a predovšetkým v prípade Jakea s až príliš veľkým množstvom žien). Otvorenosť a nekorektnosť, s akou sú prekračované spoločenské konvencie týkajúce sa správania partnerov a ich prezentovania na verejnosti - vrátane užívania drog - však nekorešpondujú s uhladene rozprávkovým a pohodlne konzervatívnym vyznením.“ Viac v recenzii. ()

misterz 

všechny recenze uživatele

Celkom vtipné a vôbec nie hlúpe, pretože aj napriek ošúchanému námetu o pravej láske a šťastí, to nevyznelo trápne ani nudne. Síce sa nedá povedať, že by som bol zo snímku romanticky obarený, ale ani nie som sklamaný či unudený. Za pozretie to určite stojí. 60/100 ()

Vančura 

všechny recenze uživatele

Jestli se vám třeba líbily filmy jako Když Harry potkal Sally nebo S láskou, Rosie, pak byste si určitě neměli nechat ujít i tuto romantickou komedii. Námět o dvou lidech, kteří se znají léta a snaží si namluvit, že k tomu druhému nic necítí, asi nikdy neomrzí. Člověk sice předem tuší, jak to asi dopadne, ale to nebrání tomu, aby si film náležitě užil. Zde jsou k tomu předpoklady více než dostatečné - herecké obsazení funguje na jedničku (Jason Sudeikis je velký sympaťák a Alison Brie neuvěřitelně sexy), dialogy jsou velmi vtipné, a film si drží velmi živé tempo, díky němuž těch 101 minut uteče jako nic. Některé scény jsou hodně silné a za sebe bych skoro neměl problém jít na plné hodnocení. Skvěle jsem se pobavil, zamiloval se do Alison Brie a dojal se z nádherného konce - všem fandům žánru doporučuji všemi deseti. UPDATE 21.5. 2017 - Na druhé zhlédnutí už mě to tak nebralo. Už samotný začátek je neuvěřitelný trapas, když 39 letý Jason Sudeikis hraje vysokoškoláka (!) - bez jakéhokoli líčení, jen s trochu jiným účesem, než má pak později v "dospělosti". Alison Brie je mladší, roli studentky jí tak člověk věří víc, ale stejně - hrát v 32 letech vysokoškolačku, to je prostě trapas. Když se následně film přehoupne do současnosti, s jistou nelibostí jsem seznal, že je to místy strašně povrchní, že je mi Jason Sudeikis strašně nesympatický (nechápu, jak jsem zde mohl kdysi napsat, že je to sympaťák), a že je to celé dokonale předvídatelné - 99,99 % romantických komedií skončí stejně, i naprostej debil by tak musel poznat, jak to předem skončí. Nově mě tam štvaly i nejrůznější narážky na americké reálie, u kterých jsem se nechytal - prostě jsem nepoznal, o čem je řeč. Závěr mi ale přes všechny tyto výtky stejně zase přišel dojemný, jako když jsem to viděl poprvé - a to je ten moment, kdy člověk tomu filmu odpustí všechno to, co ho předtím štvalo. Takže na původním hodnocení nakonec asi netřeba nic měnit. ()

Reklama

Reklama