Reklama

Reklama

Milenci těch druhých

  • USA Sleeping with Other People (více)
Trailer 1

VOD (1)

Obsahy(1)

Jake Harbor a Lainey Dalton spolu na univerzitní koleji zažili první sexuální zkušenost. A když se teď, o deset let později, náhodou potkali v New Yorku a vypráví si o svých životech, zjišťují, že jim to v životě a hlavně ve vztazích moc nevychází. Hlavně v oblasti věrnosti. Zatímco Jake je profesionální sukničkář a záletník, Lainey je zase neustále zraňovanou a zrazovanou kráskou. Proto se domluví a uzavřou mezi sebou přísně platonickou, naprosto upřímnou, přátelskou dohodu o vzájemné vztahové výpomoci. Cílem je oboustranná podpora při hledání zdravého a šťastného partnerství. Takového partnerství, které žádná nevěra nebo něco podobného nemůže narušit. Nebo snad ano? (CinemArt)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (181)

poz3n 

všechny recenze uživatele

Tohle je má představa o filmu, u kterého si chci odpočinout. Je to v podstatě Když Harry potkal Sally dnešní doby. Je to vtipné, je to hodně otevřené a v mých očích se to drží na té hraně trapnosti, kterou mnohé podobné komedie překračují. A Jason Sudeikis s Alison Brie tvoří nečekaně sympatický pár, kterému jsem chtěl a musel fandit. 7/10 ()

Faila 

všechny recenze uživatele

Už mě trochu štve to, že hlavní postavy v romantických komediích musí být vždycky střelené a za každou cenu vtipné a originální. Chápu, že okouzlující hrdinové, jejichž každá věta je nějaká vtipná či moudrá poznámka, jsou divácky nejatraktivnější, ale stejně... Každopádně za mě tyhle role Sudeikisovi a Brie sedly, aspoň na mě působili oba dva velice přirozeně, nepřehrávali své charaktery a oba mi byli velice sympatičtí, v komických i ve vážnějších situacích. Příběh mě rovněž zaujal, nepůsobil na mě prvoplánově a upřímně jsem si nebyla úplně jistá, jak to s nimi dopadne. Lidské charaktery nejsou jednoduché a přesně to jsem z tohohle filmu pochopila, ale relativně vážné sdělení bylo podáno mile a lidsky. ()

Reklama

Hees 

všechny recenze uživatele

Objektívne asi to má skôr na tri hviezdy, ale za tú jednu úplne USA vyšinutú scénu, ktorá zrušila koncept celého filmu dávam pol bodu dole. Tiež film absolútne nie je komédia a ani dráma, lebo sa na ňom smiať nebudete a ani negraduje v ňom absolútne nič. Ako vzťahovo romantický film bez vtipu je to film v poriadku, ale nájde sa zrejme oveľa viac lepších kúskov. Nečakajte ani to, že film je prehnane o sexe to nie, film je o sexe asi tak desať minút z celej dĺžky filmu. (Hodnotenie 2,5) ()

Anderton 

všechny recenze uživatele

Tak tu máme opäť jeden film z toho dokonalého sveta, kde stačí ísť na jedno rande a sex je istý, kde sa o ničom inom, ako o sexe nerozpráva a kde aj podpis dôležitého kontraktu musí sprevádzať pokec o....sexe. Môžete namietnuť, že veď také sú aj z tej najlepšej éryAllenove filmy, lenže tie majú v sebe istú nadsázku, ktorú cítite už pri pohľade na nedokonalého Woodyho a pri vypointovaných dialógoch. Sleepeing.... sa snaží tváriť ako veľmi indie vzťahová pohodovka, lenže nakoniec je iba vykonštruovaným kalkulom. Oceňujem, že Sudekis a Brie nie sú typickí krásavci a že vyzerajú ako každý druhý na ulici, ale svojimi rečami túto autentickosť nepotvrdzujú. ()

P1tr 

všechny recenze uživatele

Moderní romantická komedie dle mého gusta. Sice disponuje pro žánr typicky předvídatelným příběhem, ale jednotlivé zákruty po cestě k onomu očekávanému konci působí celkem svěže, především díky scénáři, který působí často velmi upřímně a jako ze života, kdy se nebojí tvrdších momentů a vztahových pravd a nechodí daleko ani pro sprosťárny a další peprnější prvky. K tomu si připočtěte sympatické herce a je jasné, že Milenci těch druhých jsou velmi povedeným snímkem o kterém by mělo vědět více lidí. ()

Galerie (41)

Zajímavosti (6)

  • Natáčelo se ve městě New York City (New York, USA). (BMW12)
  • Jake (Jason Sudeikis) si na rande s Lainey (Alison Brie), asi v 32.minutě filmu, zmíní webové stránky noodlesalad.org, které by měly obsahovat něco o specifické sexuální praktice. Pokud tuto adresu zadáte do příkazového řádku, budete přesměrováni na stránky filmu Milenci těch druhých (2015). (Gyl)

Reklama

Reklama