Reklama

Reklama

Sean se vydá z ulic rodného Miami do Hollywoodu, kam ho táhne vidina slávy a bohatství. S krásnou a tvrdohlavou Andie si založí novou taneční skupinu, která to přes všechny překážky dotáhne až do finále televizní talentové soutěže. Velké finále v taneční aréně v zářícím Las Vegas znamená nejen milionovou výhru, ale také budoucí kariéry všech zúčastněných. Není to ale tak jednoduché. Ve finále se proti Seanovi a jeho skupině postaví nejen jeho dávní nepřátelé, taneční skupina Grim Knights, ale i jeho vlastní bývalí parťáci. Aby mohli zvítězit, musí pustit k vodě všechny staré antipatie a žárlivosti a soustředit se na to, co umějí nejlépe: tančit. (Bontonfilm)

(více)

Videa (16)

Trailer 1

Recenze (114)

Chen 

všechny recenze uživatele

Dialogy hrozné, příběh také, navíc je tu "třešinka na dortu" v podobě otravné moderátorky, ale asi nikdo nečeká, že podobné filmy oslní po herecké nebo scenáristické stránce. Taneční čísla jsou choreograficky zajímavá, ale zaskočil mě výběr hudby, soundtrack by mohl být výrazně lépe sestavený. Další věc na zvukové stránce, která mě zarazila, je to, že se hudba ozývala "na pozadí", což ubíralo tanečním scénám na působivosti. Shrnuto: sexy lidé, zajímavá taneční čísla a nic, ale opravdu nic navíc. ()

gegina31 odpad!

všechny recenze uživatele

Tak to bylo naposled, co jsem se dívala na nějaký film o taneční skupině. Opravdu mu tam řekl " pojď, rozdáme si to na parketě"??? Kdyby si tam alespoň rozbili hubu, tak bych jim možná dala tu jednu hvězdičku. Celý průběh filmu jsem se musela smát, ale bohužel ten film určený k smíchu nebyl. Na první díl se alespoň dalo koukat kvůli hudbě a taky to bylo něco jiného. Divím se, že jsem to vydržela až do konce. ()

Reklama

Gaia.M 

všechny recenze uživatele

Jediným důvodem, proč na tyhle filmy koukám je tanec. Miluju tanec, ráda tančím, ráda se na něj dívám, zajímají mě jeho techniky. Co se týče děje, skončila jsem u úplně prvního Let's dance, ten se mi dějově líbil, tyto ostatní jsou pro mě skutečně jen dokumenty o tanci a děj vůbec nekomentuji. A co se týče tance, úroveň je kvalitní. Na těch lidech je vidět, že tančit umí a že to dělají rádi. ()

BMW12 

všechny recenze uživatele

Nebylo to úplně špatné a celkem se mi to i líbilo než se dostali na tu soutěž. Příběh není sice TOP, ale do té soutěže to celkem šlo, vůbec jsem se nenudil. Pak ale přišla ta soutěž a už to dějově bylo to co v minulých dílech a zase to prostě bylo o lásce. Choreografie se mi až tolik nelíbila, na té soutěži mě vlastně zaujal až ten poslední vítězný tanec, jinak to byla hrůza. A výběr hudby se mi taktéž vůbec nelíbil. A hrozně mě štval ten hlavní hrdina Ryan Guzman, to byl takovej namyšlenej frajírek... Ale zastoupil ho Adam G. Sevani, který byl takový sympaťák a navíc jeho dějová linka se mi líbila. No ale vypadá to, že to byl asi poslední film ze série Let's Dance. ()

bararich8 

všechny recenze uživatele

Asi nejslabší díl série. Od těchto filmů vlastně téměř nic neočekávám - žádné herecké výkony, žádný příběh, prostě se jenom pobavit a žasnout na předvedenou taneční akcí, to je vše. Zde to však selhává téměř ve všech ohledech. Možná to bude tím, že předešlý díl nastavil laťku vcelku vysoko, ale tady se mi příliš nelíbil ani samotný tanec, on pomyslný ring v casinu v LA moc originálních nápadů a kreací nepřinese, ty tam jsou efektní "komba" a triky, nad kterými občas zůstává rozum stát. Tanečků bylo celkem dost, to ano, ale všechny si byly dosti podobné a nebyl tam žádný wow efekt. Je sice hezké, že tu potkáváme staré známé tváře, ale k čemu to všechno je, když toho tvůrci řádně nevyužili? 1* ()

Galerie (59)

Zajímavosti (2)

  • Film nebyl před premiérou promítán kritikům. (Katherine46)
  • Ve filmu se v roli robotické dívky objevila i Češka Jana Vaňková.

    (Deli3)

Reklama

Reklama