Reklama

Reklama

Marronnier

Japonsko, 2004, 79 min

Režie:

Akira Kobayashi

Předloha:

Džundži Itó (komiks)

Recenze (2)

runningTom 

všechny recenze uživatele

Mám pocit, že jsem viděl úplně jiný film než kolega Hladass. Zrychlené záběry jsou právě to, co dělá film zajímavým. Hudba má své slabší místa, ale je chytlavá a vtahuje člověka do děje příběhu. Sice jsem viděl film pouze v původním znění, takže jsem ne vše pochopil, takže se na něj zcela jistě podívám ještě jednou, s titulky. ()

hladass odpad!

všechny recenze uživatele

Kristova játra, to jsem si zase jednou vybral film... A přitom nápad o loutkaři, který přetváří mladé dívky v loutky určitý potenciál měl... Zvláště když vezmeme v potaz zemi vzniku, gore/splatter to mohl být parádní, ale to ne... Naprosto debilní a amatérské zpracování plné nesmyslně zrychlených záběrů, šíleně (i na Japonce) přehrávající herci a zcela nevhodná hudba tenhle kus totálně zabíjí... Těch pár useknutých rukou, hlav a nějaké to vydloubnuté oko Loutkaře už prostě nezachrání... A já touhle sračkou zabil celý den při překladu titulků... Už nikdy víc... ()

Reklama

Zajímavosti (1)

  • Známý japonský autor hororové mangy a autor předlohy k tomuto filmu, Džundži Itó, se ve filmu objeví jako malíř, který zaveze hlavní hrdinku Marino za loutkářem Iwatou. (GigaPudding)

Reklama

Reklama