Reklama

Reklama

Až na doraz

(festivalový název)
  • Jižní Korea Kkeutkkaji ganda (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Zdá sa, že detektív Ko Gun-su (Sun-kyun Lee) nemá zrovna šťastný deň. Práve mu zomrela matka, jeho oddelenie vrážd vyšetrujú z vnútorných záležitostí kvôli bratiu úplatkov od miestnych podnikateľov a na ceste na pohreb, uprostred noci, zrazí svojim automobilom chlapa, ktorý ostane bezvládne ležať v kaluži krvi. Telo muža sa mu podarí ukryť, rovnako ako stopy po autonehode, avšak jedného dňa obrží anonymný telefonát od záhadnej osoby, ktorá celú situáciu údajne pozorovala, a vyhráža sa mu, že všetko nahlási... (sochoking)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (54)

Ouwen 

všechny recenze uživatele

SPOILERY: Zpočátku jsem se musel fakt smát, hlavně čtvrthodinka v márnici je fantastická a nápaditá. Celkově, kreativita hlavní postavy mu umožňuje z každé situace těžit maximum a jsem fakt rád, že je schopen využívat všechno co má po ruce, je schopen zasadit i kvalitní úder i s faktem, že je časově limitován a čelí masivnímu nátlaku. Záporák perlí hlášky. Je fakt, že to co přežije, je prostě "trošku" nad rámec, ale jeho výstupy jsou geniální (ačkoliv ve finále značně nelogické). Jsou zde tři souboje, kontaktní, dynamické, maj však obyčejnou choreografii, jsou spíš plný absurdních situací. Celkově je film pojat mimořádně atraktivně, tempo nepoleví a mix žánru si vzájemně nepřekáží. Tam, kde se ze začátku směju, mi je v půlce smutno i kvůli úmrtí jedné z postav a ke konci se děsím, protože ta noční můra né a né odejít, a to jsem mu na stopě, hodim mu C4 do auta, ve finále mu koušu ruce.... Vlastně finále je i nejvíce zábavné, kousání, mlácení se kasičkou či květináčem o hlavu, Korejci jsou masochisti! A i takovej malej šroubek může znamenat konečnou pro toho parchanta. Pátou hvězdici nedávám, protože někdy ta logika kolísá. Samotný závěr filmu je však prvotřídní, tady se z někoho stal pracháč.... ()

emma53 

všechny recenze uživatele

Go byl maximálně vyděšenej a není divu, polda a taková tragédie. Co s tím, jak se zachovat, co dělat, když je v tom namočeno víc než jen nehoda na silnici ? Postupně gradující krimoška, kde si nelze neuvědomit jihokorejské předložení, okořeněné černým humorem, ale já se fakt nenudila ani minutu a konec byl už jen prima tečkou, uffff, taky by mě to vyrazilo dech. Také mě udivuje tak nízké hodnocení, takže si to ještě v duchu projedu a možná jednu hvězdu přihodím. ()

Reklama

C0r0ner 

všechny recenze uživatele

Místy to byla docela i prdel, ale většinu času se jedná o hodně zajímavě napsaný akční thriller, který díky jediné haluzi nastartuje eskapádu průserů, které ale jenom čekaly na to, aby se staly. Rákosníci opět dokazují, že dobré scénáře jim jdou a že se nebojí se svými postavami pořádně zametat. 85% ()

*CARNIFEX* 

všechny recenze uživatele

Extrémne príbehy sú pre "šikmákov" rovnako typické ako pre mnohopočetnú americkú rodinku niekoľko chodová večera v "Mc' D", zaliata diétnou kolou. "Hard Day" je zábavný, nenudiaci thriller s jedným obrovským "mínusom", ktorý však napriek mojej náročnosti voči logike snímkov, pre tento krát, mile rád prehliadnem. Je totiž vzácne keď divák pri toľkom množstve svetlo sveta spatriacich filmoch narazí na niečo, čo jeho dušu pookreje. ()

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Absolutní překvápko a nejzábavnější thriller z Koree za poslední léta. Tohle je jedna šílená horská jízdá, při které se zapotíte společně s velmi charismatickým hlavním hrdinou, kterému doufám budete fandit až do poslední minuty. Film hladce a zručně balancuje mezi černou komedií a napínavým thrillerem a některé scény jsou tak skvěle vymyšlené a vygradované, že zažijete doslova filmové políbení. Nenudil jsem se ani sekundu a překvapivě jsem se zde obešel i bez akce. Doporučuji velmi chytlavá záležitost! 80% ()

Galerie (25)

Reklama

Reklama