Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Ephraim a Nora u Setrakiana začali vymýšlet plán, jak zastavit šíření nákazy upířího viru. Setrakian navrhuje vypátrat a zabít upířího pána, po jehož smrti by zahynuli všichni ostatní upíři a nakažení. Setrakian však neví, kde takového upířího vůdce hledat. Nora navrhne spojit se s Jimem, který byl ve styku s Eichhorstem. Jim chce odčinit svou zradu a přislíbí pomoc s kontaktováním Eichhorsta, kterého začne vydírat. Eichhorst sice přijde na smluvenou schůzku, ale brzy zahlédne Setrakiana. Toho nejprve napadne, poté však uprchne pryč. Jimova nemocná manželka nedokáže pochopit, že se Jim připojil k boji proti upírům, a opouští ho. Manžel dr. Lussové se vrací domů ze služební cesty, kde ho ovšem přepadne skupina upírů vedená jeho manželkou. Chůva jejich dětí Neeva kvůli podezření odvezla děti z domu, její dcera ji však přesvědčí, aby je odvezla zpět domů. Zde jsou přepadeni skupinou upírů vedenou dr. Lussovou. Upíři napadnou Neevinu dceru, jsou však zneškodněni skupinou upířích vzbouřenců, kteří zabíjejí ty, kteří útočí na nenakažené lidi. Zabijí proto i Neevinu dceru. Neeva a děti dr. Lussové jsou propuštěni a odjíždějí pryč z domu. (TV Prima)

(více)

Recenze (3)

Wiikii 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Neměl jsem v plánu psát komentář k jinému než prvnímu dílu. Ale zde mám nutkání něco dodat k mému hodnocení. .. Dal jsem čtyři hvězdy, protože až sedmým dílem se začíná dít opravdová akce, do teď to byl jen dramatický rozjezd, poté trochu tápající přeřazení na akčnější stupeň a nyní se seriál dostal do doby kdy si drží diváka zuby nehty u obrazovky vším možným a daří se mu to i dobře. ... ()

vodkasesemte

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Services have been suspended for this area. We value as a customer and hope to reestabilish service as soon as possible. Jééé, ty seš krásná! Thats no biological sense. You destroy one creature and somehow all the other ones die? Logic is no issue here. Its your desire to always be in control. We need to locate his human helpers. We will prevail. Hand of Miriam. No one wished claim credit? Zkurvený prasata. This totem is named after the sister od Moses and Aaron and is supposed to offer protection from evil. DOG BARKING 8230385 Traffic is going to be nightmare. Managing ppl, thats my talent. Picking the right person for the right job. We are being punished for what we did. SLUNEČNÁXS48 Do you think we Germans will outlast our predecessors? I think the Third Reich is in its death throes. A new reich rose from the ashes of this one. Led by a new fuhrer whos able to deliver everything Hitler promised. And more. I think that would be a very sad day for humanity. Quite opposite. Its what humanity craves - a strong leader, a visionary, hitle was ellected democratically, he went before the reichstag. Terrified of democracy! They have lived through the chaos of the Weimar Republic. They realized Plato was right. The republic can only be led by a philosopher king with the wisdom to look after the needs of the many. Unless you are a Jew. The nobility of the victim. You comfort yourself with the fantasy that you are morally superior to me. You are afraid of the choice. The alternative. Let me make it clear to you. Why not go down fighting? Its much easier to do nothing, isnt it? Safer. Dobře ho dostal. Akorát, že by to na něj nemělo učinek jako ten nuž. If that God you believe in really existed, what do you suppose He would think of you? Že jsou to podělaní zmrdi a zasloužili svuj osud. Že to na ně dokonce přivedl jako už mnohokrát v minulosti, Then I guess you have made a decision. Consider your wife dead. Sardus sword. And once again, you follow a false messiah who will prove as horrific as the last one. ()

Galerie (12)

Reklama

Reklama