Reklama

Reklama

Agresivní virus

(seriál)
  • USA The Strain
Trailer 2
USA, (2014–2017), 34 h 22 min (Minutáž: 41–69 min)

Předloha:

Guillermo del Toro (kniha), Chuck Hogan (kniha)

Hudba:

Ramin Djawadi

Hrají:

David Bradley, Sean Astin, Javier Botet, Natalie Brown, Francis Capra, Roger Cross, Kevin Durand, Ruta Gedmintas, Leslie Hope, Jonathan Hyde, Mía Maestro (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(4) / Epizody(46)

Na newyorském letišti J. F. Kennedyho přistane letadlo plné mrtvých pasažérů. Ty během letu přepadla neznámá síla a čtyřem z nich se podařilo přežít. Nikdo však netuší, co bylo příčinou smrti ostatních pasažérů, a proto je k případu povolán epidemiolog Ephraim Goodweather spolu s kolegy Norou Martinezovou a Jimem Kentem. Ephraim se právě rozvádí s manželkou, která ho opustila. Při vyšetřování událostí v letadle je objevena podivná truhla vypadající jako rakev. Ta však po nějaké době záhadně zmizí. Ephraim a Nora mezitím naleznou podivné červy. Patolog jim sdělí, že v tělech obětí se nenašla žádná krev. Na letiště dorazí starý židovský obchodník Abraham Setrakian, který si vynucuje setkání s Ephraimem. Ten ho odmítá, ale Ephraim mu stačí sdělit, že pokud se mu podaří zadržet rakev na letišti, nemusí dojít k žádnému problému. Ephraim tedy nařídí zákaz odjezdu všech větších vozidel z letiště. Rakev však s Jimovým souhlasem z letiště odveze zlodějíček Gus Elizalde, kterého najal Thomas Eichhorst, pravá ruka podivínského milionáře Eldritche Palmera. Na patologii mezitím těla zemřelých pasažérů obživnou a patologovi vysají veškerou krev. Setrakian si uvědomuje, že do New Yorku dorazila hrozba, které on už jednou v životě čelil. (TV Prima)

(více)

Diskuze

PŘIDAT PŘÍSPĚVEK

Příspěvek byl smazán administrátorem.

Příspěvek byl smazán administrátorem.

cariada

cariada (hodnocení, recenze)

je seriál řádně ukončen a nebo ho jen pro sledovanost zastavili?

na příspěvěk reagoval Helo

zuzza11

zuzza11 (hodnocení, recenze)

Vidím, že dle komentářů nejsem sama koho tak strašně štve ten malej smrad :-). Nikdy jsem tolik nepřála dítěti, aby jej už konečně někdo sejmul.... 

 

spoiler: PS: jsem u třetí série a už mě napadají myšlenky typu: pokud se lidská rasa zcela vyhladí, co budou jako papat? :-)

*CARNIFEX*

*CARNIFEX* (hodnocení, recenze)

Prosím Vás, nadväzuje tretia séria na dve predošlé? Alebo by som sa smelo mohol pustiť do sledovania len jej?

na příspěvěk reagoval Helo

Gertrudo

Gertrudo (hodnocení, recenze)

Durgas

Spoiler

Najviac ma stve ze zabili eichorsta, bol ovela lepsi zaporak ako master. A ano, eichorst mohol tolkokrat zabit vsetkych, ale tam si zase myslim ze nechcel, chcel ich trapit, a ukazat ze su vzdy slabsi a hlupejsi ako on(nevidalo:)).

A na zacka je master fixovany lebo ho chce ako dalsie telo. Sice nechapem preco si nemoze zobrat hocijake, ale mozno to ma nejaky lepsi dovod(mozno tak pripravene telo ho lahsie prijme).

Inak Zack, som velmi rad ze z odporneho decka urobili realneho zaporaka. To sa casto nevidi

Durgas

Durgas (hodnocení, recenze)

Meh, tiež sa mi zdá, že v 4. sérii to bolo miestami ešte viac nelogickejšie než pred tým, niekedy vyslovene idiotské momenty - prečo vždy Eichorst využíva superrýchlosť len na únik a nie na superrýchlu likvidáciu Epha a spol.? Prečo bol Majster tak strašne fixovaný na Zacka, keď to z deja nijako nevyplývalo. A podobne, škoda, zbytočne to len znižuje seriálu kredit :-(

na příspěvěk reagoval Gertrudo

Beckett51

Beckett51 (hodnocení, recenze)

fabecc1222

Jop, od druhý série je to fakt někdy až zbytečně natahovaný a nesmyslně zkomplikovaný. Předloha byla ve svojí jednoduchosti mnohem zábavnější a chytřejší.

fabecc1222

fabecc1222 (hodnocení, recenze)

Knihy jsem nečetl, takže nemám šajna jak moc se to drží předlohy, ale autoři seriálu se chvástali tím, že jim je předloha málo a tak si museli do ní něco přidat.... No, vzhledem ke kvalitám 4. série se možná raději měli držet striktně předlohy

na příspěvěk reagoval Beckett51

fabecc1222

fabecc1222 (hodnocení, recenze)

Mertax

Tak už jsou titulky v pohodě, tak jsem to mohl dokoukat. To byli fakt švestky? Takhle velké jsem teda ještě neviděl :D. Ta linka Zacka je fakt šílená, doufám, že ho fakt někdo oddělá nějakou příšernou smrtí... Ale bojím se, že Zack nakonec prozře a udělaj z něj velkého hrdinu a jako konec šťastné setkání s otcem a dojemné usmíření :(

Yoshitsune

Yoshitsune (hodnocení, recenze)

fabecc1222

no to bych byl rád, moje angličtina dost zrezivěla, takže když mám možnost titulky, tak hned beru, tak snad to bude v pohodě, díky za rychlou odpověď :) 

na příspěvěk reagoval fabecc1222

Mertax

Mertax (hodnocení, recenze)

Helo

No, v šestým díle jejich "romance" vyvrcholí a Zackova reakce je šílená... Má mu být nějakých 14 let a není schopen pochopit ani ty nejprostší věci.

na příspěvěk reagoval Helo

Yoshitsune

Yoshitsune (hodnocení, recenze)

Helo

no tak dneska kino, zítra Fallout 4, pozítří grilování a kalba, v pátek Temná věž, mám to nabitý takže netuším, kdy bych to měl dát :-/ 

Helo

Helo (hodnocení, recenze)

fabecc1222

Carl se ale aspoň docela zlepšil a chvílema i zbadaasovatěl. Zack je prostě dement. Doufám, že mu ta ošetřovatelka nedá ani pusu, páč si to nezaslouží.

na příspěvěk reagoval Mertax

Reklama

Reklama