Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Po smrti otce se atraktivní mladá Julina stěhuje s matkou Leann do náboženské komunity. "Hillcreek" je vlastně vesnice mormonského typu někde v Utahu. Ačkoli takové komunity nejsou oficiálně uznané žádnou církví, v tajnosti se jim daří. Matka a dcera začnou žít polygamním životním stylem. Leann se stane nejnovější ženou laskavého Merrila. Julina jednou v kostele uvidí mladého Rydera a oba se do sebe šílené zamilují. Takový romantický vztah ve společenství, kde jeden muž má několik žen a žena více mužů, není přípustný. A fanatický vůdce komunity má své plány... (TV JOJ)

(více)

Recenze (9)

curil 

všechny recenze uživatele

Film přináší příběh, který se vyskytuje v   americké filmografii poměrně často. Pro mě   zůstává zatím z podobných témat nejvýše   "Svědek" režiséra Petera Weira s   Harrisonem Fordem (1985). Těžko srovnávat   televizní snímek režisérky Goldenbergové s   hollywoodským spektáklem, ale i tak se   neubráním dojmu, že jde pouze o podprůměr.   Navíc zde prezentovaná náboženská komunita je   zobrazena velice povrchně. Stačí se trochu   zamyslet nad závěrem filmu, kdy roli Proroka   přebírá Merril, nevlastní otec Juline. ()

Reklama

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Už vo filme V krajine bez Boha som uviedol, že existencia Mormonov by mala byť postavená mimo zákon, tak ako všetky náboženstvá, ktorých vyznanie má diskriminujúcu a protizákonnú podstatu. Úteku z polygamie ale chýba trochu viac dramatickej zložky, vyhrotenia a eskalácie napätia. ()

Johnny.ARN 

všechny recenze uživatele

Jáj, tieto sekty bárz aké, ktoré slúžia len na trtkanie mladých dievčat. A že ešte to stále existuje, nechápem. Tu, keby ostala prvá verzia záveru, bolo by viac, ale s takým happyendom nech idú do piče. 1 z 5 ()

Una111 

všechny recenze uživatele

Je mi dnes smutno, tak smutno! A tenhle film mi rozhodně náladu nezlepšil, spíš naopak. Ti dva mladí a všichni ti, kteří mají zlé zkušenosti s nějakou sektou - najdou cestu k Bohu? K Tomu, který o sobě prohlásil „Já jsem ta cesta, pravda i život. Nikdo nepřichází k Otci než skrze mne..." Je tolik slepých, falešných cest, které nikam nevedou, a dnešní modernisté prolhaně hlásají, že všechny jsou si rovny! Je to těžké hledání pro tyhle lidi a nejen pro ně, je to dnes velmi těžké pro každého! ()

Galerie (13)

Reklama

Reklama