Reklama

Reklama

Mike Tyson: Naprostá pravda

(pořad)
  • USA Mike Tyson: Undisputed Truth (více)

VOD (1)

Obsahy(1)

Tento snímek z dílny HBO, který se natáčel před živým publikem v broadwayském divadle Imperial Theatre v New Yorku, zavádí diváky do prvních řad sólového vystoupení Mikea Tysona. Režie se ujal uznávaný filmař (a Tysonův dlouholetý přítel) Spike Lee. Surový, upřímný, talentovaný a plný osobitého humoru, takový je film Mike Tyson: Undisputed Truth, v němž "Železný Mike" líčí své životní úspěchy i prohry prostřednictvím svého charakteristického a otevřeného stylu. V průběhu devadesáti minut se Tyson rozpovídá o svém neklidném mládí v Brooklynu, nezapomenutelné boxerské kariéře, klíčových okamžicích svého života, osobních i profesních rozporech, času stráveném ve vězení, ztrátě členů rodiny i jeho nedávné rehabilitaci a nápravě, ke které došel díky své střízlivosti a obnoveným rodinným vazbám. (HBO Europe)

(více)

Recenze (27)

nascendi 

všechny recenze uživatele

K televíznemu filmu som pristupoval s pochopiteľnou nedôverou. Box ako taký nemám rád a kusé správy o živote a kariére Mika Tysona tiež neveštili nič dobré. Ale 81 % ma presvedčilo a napodiv som neľutoval. Mike Tyson vo svojom One Man Show príťažlivo vyrozprával svoj príbeh a nebol ani príliš odkázaný na obrazových pomocníkov. Samozrejme, že takémuto filmu nemôžem dať viac ako tri hviezdičky, ale pocit spokojnosti s výsledkom bol nespochybniteľný. ()

Fr 

všechny recenze uživatele

,,SLIBUJU, ŽE DNES TO BUDE ODLEHČENĚJŠÍ, TAK JAKO MOJE OSOBNOST. NEVÍM, CO SI Z DNEŠNÍHO VEČERA ODNESETE, ALE JEDNODUŠE ŘEČENO: TOTO JE MŮJ PŘÍBĚH. MOJE CHYBY, MOJE BOLESTI, RADOSTI, MŮJ ŽAL, MŮJ TALENT, MŮJ ŽIVOT, MOJE NAPROSTÁ PRAVDA...“ /// ,,The Baddest Man on the Planet“ chce přesvědčit, že jeho život opsal kruh a vrátil se na začátek. Byl nádherný dítě… - ano, má to vtip a celkem šmrnc. Mluví jasnou řečí (fuck, shit, mother futer…) a je znát, že se Spikem Lee jsou dlouho kamarádi. Neříkám, že se povedlo úplně všechno, ale číslo má to, co můžete od vystoupení Stand Up Comedy čekat. Nebo že by to bylo Publik Relations? To už si musíte rozhodnout sami. Každopádně nečekejte Ajnštajna, jak vysvětluje teorii relativity. Spíš zpocenýho Novotnýho (toho co si říká bavič vole…). /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Zajímá mě Mike Tyson. 2.) Zajímá mě Mike Tyson a nevím, kdo byl Cus D'Amato. 3.) Zajímá mě Mike Tyson a nevím, kdo mu píchal bejvalku. 4.) Thx za titule ,,mark82“. /// PŘÍBĚH **** HUMOR ** AKCE ne NAPĚTÍ ne ()

Reklama

herr_carter 

všechny recenze uživatele

Mike Tyson se konečně "zklidnil" a ukazuje tady, že kromě toho,že umí někoho pořádně seřezat (na sklonku kariéry tomu bylo tedy spíše naopak), dokáže i přes hodinu v kuse mluvit a co víc - sem tam i bavit obecenstvo ! Přiznám se, že jsem se zasmál...................... moje hodnocení = 6,5 z 10. ()

Mefistofelle 

všechny recenze uživatele

Existují pouze dvě možnosti - buď máte Tysona rádi a obdivujete ho... nebo ho nemůžete vystát. Osobně se řadím k té druhé skupině. Sledovat tohoto přestárlého boxera kterak se pokouší být vtipný a sympatický je svým způsobem utrpení. Mikovi hodně napomáhá značně nenáročné publikum, kterýmu stačí když Mike řekne fuck nebo nigga a reagují nadšeným smíchem a tleskáním. Tyson více než dojmem komika na mě působí jako nekriticky zbožňovaný kazatel, který velebí Boha, v tomto případě sebe. A i když je jeho životní příběh nepochybně zajímavý, jeho sebeprezentace mě strašně rozčilovala. Tyson vypráví o přepadávání a loupežíchv ghettu jako kdyby to byly nějaké veselé příhody ze života Huckleberryho Finna. A publikum to žere. Co na tom, že Tyson je asociál, zločinec a samolibá zkoksovaná celebritka, lidem se takhle líbí, po Rockym přijde vhod anti-Rocky. Na mě ale tohle nefunguje. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Kdo by to byl řekl, že tenhle chlap, který se proslavil v ringu a byl pořádný agresivní magor, se nakonec ještě proslaví jako stand-up komik. Zní to trochu jako klišé, zvlášť když si člověk vzpomene na snímek "Zuřící býk", ale hlavně na boxera LaMottu, který se nakonec také živil jako stand-up komik. Pravda, on měl přece jen svůj klub, kde se snažil to nějak doklepat. Mike Tyson je v tomhle dobrý z hlediska mezinárodního. Je to hlavně v tom, že se dokáže na sebe a na to, co dělal, dívat z nadhledu a je schopen si ze sebe dělat srandu. Doufám, že si to nějak znovu nepodělá. ()

Galerie (12)

Reklama

Reklama