Reklama

Reklama

Když mezi Elsou a Pierrem náhle vzplane prudká vášeň, zdá se, že byli stvořeni jeden pro druhého. Jejich vzájemná přitažlivost však naráží na dvě překážky: Pierre miluje svou ženu a Elsa se zařekla, že nikdy nebude chodit s ženatým mužem. Pierre (François Cluzet) je už patnáct let ženatý a má dvě děti. Svou ženu pořád miluje a otcovská role ho naplňuje. Dalo by se říct, že je se svým životem spokojený. Dokud jednoho večera nepotká Elsu (Sophie Marceau). Oba si povídají, smějí se a vtipkují jako dvě spřízněné duše. K podobným setkáním nedochází každý den. O dva týdny později na sebe náhodou narazí znovu. Touha, která je k sobě přitahuje, je u obou stejně intenzivní - a oni si navzájem sdělí, co cítí. Zacházejí příliš daleko. Jenže Elsa má zlaté pravidlo nikdy si nezačít s ženatým mužem a Pierre chce zase zůstat věrný. A tak se vydají každý svou cestou, aniž by si spolu vyměnili telefonní čísla, a nechají všemu volný průběh. Hranice mezi tím, co si o svém vztahu představují a co se skutečně stalo, se stírají a jejich fantazie se začne prolínat s realitou. (HBO Europe)

(více)

Videa (4)

Trailer 1

Recenze (24)

NikaIn 

všechny recenze uživatele

Milujem romanticke filmy ktore nie su presladene,ale skor realne,nutia k zamysleniu.Super podany pohlad na to ako lahko da zalubit a co vsetko pri tom moze clovek stratit ci ziskat ak je zadany.Tento kusok plynul s absolutnou nenutenou lahkostou,nebol jednostranne zamerany na romantiku,ale poukazal aj na precitnutie s tochto osialu pokial si uvedomime mozne nasledky.Herecke vykony dokonale,vieruhodne,nenutene.Ja som ocarena ako v tranze,davam 5 hviezd a dve moje vymyslene k tomu. ()

lucijelucije 

všechny recenze uživatele

Une Rencontre katastrofální nuda. Navíc kam se poděly morální zásady. Pierre miluje svou ženu tak moc, že ji zahýbá, a Elsa nechodí se ženatými muži, ale tak možná ve svých představách. Protože kdyby to bylo na ni, tak ho nepustí i kdyby měl tři ženy. Navíc příběh je planý a opakuje se pořád dokola. Setkají se, odloučí se, setkají se.. a tak dále. ()

Reklama

peiton 

všechny recenze uživatele

,,Isť tam tým smerom,znamená ísť v protismere",platí pravidlo pre zakázanú lásku,ale zákazy sú predsa na to,aby sa porušovali.Ach tá romantika.Zase som sa raz nechala uniesť.Medzi milencami to iskrilo ako na bežiacom páse,až mi prišlo ľúto,že jedna iskra neuštipla i mňa.Len mi prišlo ľúto toho nezmyselného záveru.Celý príbeh sa mi razom zdal zbytočným.Pre potešenie srdca a pohladenie duše. ()

Rathalos 

všechny recenze uživatele

Tak v prvom rade musim pochvalit vyber hercov,Sophie Marceau je stale nadherna zena,nechapem,ako to robi,ze v jej veku vyzera na 30,no uzasne sa na nu pozera a Francois Cluzet je mega-sympatak,on na mna urobil dobry dojem uz vo filme Nedotknutelni,jednoducho tato romanticka zalezitost je prijemna,mila a pohodova,citit z nej Francuzsko,za mna davam pat hviezdiciek...:-) ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Ženatý nemají penis." Tak to pozor, my je máme a jsou úžasně vytvarované. Jen nemáme povolení je používat kdy chceme, kde chceme a s kým chceme. I Pierre ho má a když to mezi ním a Elsou zajiskří, tak ... no to "velké tajemství" nebudu prozrazovat. Mě to tedy celkem bavilo, zejména ty erotické představy a Elsa, která se po třiceti letech vrátila k černé kožené bundě a zase mě v ní položila na lopatky. A to se nedělá. ()

Galerie (19)

Reklama

Reklama