Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Zdánlivě stabilní klan Savastanových jako by zasáhlo zemětřesení. Don Pietro je ve vězení a Genny se zotavuje ze zranění. Do popředí tak nečekaně vystoupí donna Imma a může nechat vyniknout své doposud skryté organizační schopnosti. Don Pietro se však nevzdává. I ve vězení funguje zločinecká hierarchie a Savastanovi se dostává úcty ostatních vězňů i ohleduplného zacházení od bachařů. Výkonná moc ovšem není bezzubá a pokouší se mu všemožně znepříjemnit život. (Česká televize)

(více)

Recenze (5)

yvona 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Mě osobně naprosto uspává Fortunato Cerlino, který nevýrazný, bez náznaku charisma a špatný herec k tomu. Škoda, myslím, že kdokoliv jiný by seriál výrazně pozvedl. ()

Reklama

Omnibus 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

V cele visí visutec, odřízne ho bratranec?“ Don Pietro Savastano si polepšil. Zatímco doma už mu odmlouval málem i gauč, na betonovém vězeňském dvorku stáli muklové frontu, aby mu mohli zdvořilým pozdravem prokázat úctu. Netlačte se, pánové, na všechny se dostane! Jenom ředitel vazební věznice ve frontě stát nechtěl, stavěl se na zadní a vedl podvratné řeči: „Pro mě jste si tady všichni rovni.“ OKÉNKO CELY: [][] Jaké hry mají muklové v oblibě?  ## „Spadlo mi mýdlo, zvedni ho...“ Mezinárodně známá erotická hra, pro dva až dvacet hráčů. ## „Bugr.“ Kolektivní sportovní hra pro vězně, dozorce i zásahovku. ## „Sekání... dobroty.“ Hra pro jednoho izolovaného hráče. ## „Silnější pes mrdá.“ Psychologická hra pro dva. Vyhraje ji ředitel nebo Don? [][] Na Borech v Neapoli. Zajímavá epizoda, s jediným, avšak velkým otazníkem. Odkud vzal ředitel věznice ty své obří koule?! Protože ty na stromech nerostou, alespoň ne v korupcí prolezlé Itálii, se soudním systémem červivějším než jablko. V závěru jdou na Cira panské choutky a lísá se ke Gennymu: „NÁS DVA SPOLU nic nezastaví.“ Sympaticky mocichtivý mladík, pravda, drobátko naivní. ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tempo třetí epizody poněkud opadlo, to se ale vzhledem ke změně prostředí dalo očekávat. Kromě určitého zpomalení děje tady jinak nebyl žádný větší důvod ke stížnostem. Mafii sice nemám rád, ale kdyby nedocházelo ke zločinu, točily by se asi filmy a seriály, které by mě svou náplní příliš neoslňovaly, a to mě přivádí k jistým (až filosofickým) otázkám a velmi znepokojivým odpovědím... ()

Galerie (19)

Zajímavosti (1)

  • V scéne, kde Gennaro sedí s priateľkou na balkóne, si dal zaplatiť talianskeho speváka Alessia, aby jej zaspieval na želanie pieseň „Ancora Noi“. (Patrik200s)

Reklama

Reklama