Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Klan Savastanových má trable s Afričany, kteří prodávají drogy v ghettech. Ti po uvěznění Pietra Savastana zavětřili oslabení a chtějí větší podíl ze zisku. Don Pietro o tom nechce slyšet – není mu to ovšem nic platné, protože soudní moc si konečně našla cestu, jak mu znemožnit komunikaci s vnějším světem. Záležitost s Afričany předznamená zásadní rozkol: don Pietro si představuje, že jeho uprázdněné místo zaujme Genny s podporou věrného Cira. Donna Imma má ovšem zcela jiné plány a k tomu svobodu neomezenou mřížemi... (Česká televize)

(více)

Recenze (4)

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Dusnou vězeňskou atmosféru ve čtvrté epizodě rozvířilo silné africké proudění, a hned byl pobyt za mřížemi veselejší. Tvůrci se i tentokrát zaměřili spíše na různé interakce v domě s nedobrovolným pobytem, na rozdíl od předchozího dílu ale nedošlo ke ztrátě tempa a já jsem se dobře bavil. ()

Omnibus 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Po hoře příkoří... už vězení hoří!“ V bloku C se dnes hraje „Bugr.“ Stačilo aby Don lusknul prsty. Teď stojí na ochozu, s ledovým klidem se tyčí za plameny, šlehajícími ze zapálených matrací, jako nějaký Bůh pomsty. Ředitel vypíná tlampač a stahuje ocas. Venku mě zaujaly mafiánské rozpravy a jejich intimita. Kamarádi Ciro a Genny si strkají obličej až k obličeji, tak blízko, že být vousatí, udělalo by to suchý zip, a mluví si navzájem přímo do nosních dírek. Biolog Flegr by se z toho osypal. Ocenil jsem, že i mafiáni čtou mé komentáře a tak si vzali k srdci to o ušmudlaném Chánovu, rozhodli se svou čtvrť trochu vyčistit a mě tak překvapit. No vida, že i Italové, mou ženou tak adorovaní, jsou pěkní rasisti. Odposlechnuto v garáži: „Protože vy negři jste v noci všichni stejní. Proto jsi vyvázl. Příšte příjdeme ve dne, to už se nespleteme!“ Noční, úplně ČERNÉ OKÉNKO: [][] Dealerská gorila chce za katr. Kudy tudy tam? ## Zalomí palce se šéfem. ## Vezme si kolo, ale objedná i taxi. ## To s modrým majáčkem. ##  Bicykl zaparkuje. Policajtům na předním skle. A už se veze... a zadarmo! [][] Genny u záchodové mísy trénuje žaludek zabijáka. Zatím mu to moc nejde. ()

Galerie (44)

Reklama

Reklama