Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Donna Imma posílá Cira do Barcelony, aby se omluvil Contemu a usmířil se s ním. Je to sebevražedná mise a Conte si je toho dobře vědom, proto bez skrupulí využije Cira jako návnadu ve svém sporu s ruskou mafií. Gennyho vyšle donna Imma pro změnu do Hondurasu, aby tam zůstal jako záruka, než dojdou z Itálie peníze za dodávku drog. Konečně má volné ruce, aby vedla obchody podle svého, a don Pietro může z vězení jen bezmocně přihlížet. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (4)

Omnibus 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Rusák točí bubínkem... zahrajem si? Čert to vem!“ Hravý Ciro mi začal fušovat do řemesla. Vyrazil do Španělska coby obchodní zástupce firmy Savastano, vyzbrojen pistolí (na méně než jedno použití), vírou ve šťastný konec a DVD s filmem Lovec jelenů. To aby nastudoval, jak se vlastně hraje ta ruská ruleta a před vorem v zákoně si pak neuřízl ostudu. Jen plavky si nevzal. Myslel, že na koupání nebude čas. OKÉNKO HOTELU: [][] Jaký standard ubytování nabízí hotel U supa Conteho? S ramínkama a bez (policejních) štěnic. Grandiózní výhled na Barcelonu a její světlé mafiánské zítřky. Dveře pokoje s fotoblbuňkou. Automaticky se... zablokují na celou noc. [][] Genny má letět 20 tisíc kilometrů do Hondurasu, jeho čůza Noemi kvůli tomu skáče 2 metry vysoko. Dostala za to  kopačky, konečně! Já bych takové štěkně dal rovnou betonové boty. Conte ponížil ruskou spojku. To nic, ta pochcaná záda do příští epizody uschnou. ()

Reklama

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Stejně jako v případě předchozího dílu, rozhodl o páté hvězdičce pro šestou epizodu můj subjektivní dojem. Tvůrci tentokrát nevnesli do děje žádné závratné tempo, ale když už se začalo něco dít, mělo to grády, a to rozhodlo. Pokud se nenudím, a naopak se dobře bavím, tak ten jeden kousek rád přihodím. ()

Galerie (2)

Reklama

Reklama