Reklama

Reklama

VOD (1)

Starý dobrý Gennaro Savastano, familiárně známý jako Genny, je zpět ve hře, která bude mít řadu obětí. Zocelen z drogových obchodů v Hondurasu se po roce vrací zpět do Itálie, po bok svého otce, kdysi obávaného barona podsvětí – Pietra Savastana. Společně se vydávají na cestu za znovunabytí moci, která jim kdysi v Neapoli patřila. Než se tam ale dostanou, musí se během krutého intermezza v Německu vypořádat s klanem ’Ndranghety, jenž jim jde po krku. Oba brzy zjistí, že nejsou všechny diamanty, co se třpytí… (Česká televize)

(více)

Recenze (5)

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

No, druhá epizoda nebyla vůbec špatná, a kdyby šlo o jiný seriál, zřejmě by ode mě dostala vyšší známku, ale tvůrci nasadili vysoký standard, na který jsem si zvykl, a když se ho snaží podlézt, tak mi to trochu vadí. Scénář tentokrát nepřinesl tak zajímavý děj, jaký jsem očekával. ()

Reklama

Faustka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Gennaro po příjezdu do Německa zažil teplotní šok a seznal, že v této chladné zemi by dlouho žít nemohl. Takže, jen co vyřídil neodkladné záležitosti s otcem, se zase vrátil zpět do prosluněné Itálie. Mám to podobně, proto chápu jeho averzi vůči nevlídnému podnebí. ()

Galerie (3)

Reklama

Reklama