Reklama

Reklama

Gomora - Série 2 (2016) (série)


Vůně hyeny (S02E04)

(epizoda)
  • Itálie Profumo di iena (více)

VOD (1)

Obsahy(1)

Neapolská galerka je rozvrácena po smrti pobožného gangstera, Salvatora Conteho. Situace využívá don Pietro Savastano, bývalý boss neapolského podsvětí, jemuž se podaří nepozorovaně vrátit zpět do města. Je zde rovněž jeho syn, Genny, který by rád přidal ruku k dílu zkázy. Naneštěstí je tu ale i Ciro Di Marzio, úskočný gangster, jenž drogového barona Pietra kdysi zradil. Jejich cesty se brzy protnou a válka gangů bude na spadnutí. Patrizia, nenápadná prodavačka, sehraje v osidlech nevraživých klanů klíčovou roli… (Česká televize)

(více)

Recenze (3)

Loki_Six 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"You don't understand his game. He wants us to rack up deaths, because deaths bring cops. It'll be crawling. And with the cops around, the dealing spots get blocked. Then people will say they got no life with us, it was better when Pietro Savastano was here. Life was good then!" ()

Reklama

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Děj čtvrté epizody nebyl sice dokonale úžasný, ale přinesl solidní standard, na který jsem u tohoto seriálu zvyklý. Začínám mít podezření, že za ztrátu hvězdičky může don Pietro, pokaždé, když jeho postava dostane více prostoru, zdá se mi, že daný díl ztrácí na tempu. ()

Galerie (1)

Zajímavosti (2)

  • V úvodnej scéne si Gennaro pri jazde autom s Cirom (Marco D'Amore) spieva pesničku z rádia. Jedná sa o skladbu s názvom „Fin Quanno Vai 'Ncielo“ od talianskej rapovej skupiny Co'Sang. (Patrik200s)
  • V scéne, keď ide Patrícia (Cristiana Dell'Anna) v noci ulicami Secondigliana za strýkom, hrá pieseň s názvom „Uommene“ od talianskeho speváka Franca Ricciardiho. (Patrik200s)

Reklama

Reklama