Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Čtyřicet nejkrásnějších modelek světa a nejluxusnější spodní prádlo – to je Victortia's Secret Fashion Show. Show otevřela jihoamerická kráska Candice Swanepoel, která měla letos tu čest, aby předvedla další kousek z řady Fantasy Bra, Podprsenka a pásek vyšly na 10 milionů dolarů a klenotník Mouawad, který ji navrhl výhradně pro tuto show, ji nechal vysázet čtyřmi tisícovkami drahokamů z celého světa. Přehlídku doplnila také zpěvačka Taylor Swift a další hvězdy. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (3)

FortKnox 

všechny recenze uživatele

Po většinu času trochu víc zahalené než bych čekal. Okrasy na zádech by mohli trochu omezit, ale jinak letos skvělí hudební doprovod a závěrečná část naprosto úchvatná, naprostý souhlas s sir-dave poslední model na Taylor Swift dech beroucí. ()

sir-dave 

všechny recenze uživatele

Letos to bylo o málo slabší. Interpreti nic moc ale chválím Fall Out Boy, kapela se dala tento rok znovu dokupy a vnesli potřebný rock do show. Závěrečný úsek s nádhernou Taylor Swift byla nejlepší část. Doplňující povídání se trochu opakovalo, ale přineslo i něco nového a škoda odchodu Mirandy Kerr. 4,5* Živě: Fall Out Boy - My Songs Know What You Did In The Dark a The Phoenix. A Great Big World - Say Something. Neon Jungle - Trouble. Taylor Swift - I Knew You Were Trouble. Hudba: Miley Cyrus - FU, Lady Gaga - Applause. Bonus: Modelky o svých začátcích, svém sexy pohledu, aktuálních pracích na VS, o sociálních sítí, Co by dělaly na pustém ostrově, Natáčení reklamy v Paříži, O zraněné Lais, Adriana a její cvičení Odešly: Miranda Kerr a Liu Wen ()

Galerie (16)

Reklama

Reklama