Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Radim Kraviec alias Káčko se vyznačuje vysokou inteligencí a talentem pro dokonalý podvod. Kde jiní sahají po zbrani, on využívá lsti a armády právníků i monstrózního kapitálu. Mrknutím oka okrádá stát o miliardy korun. Je si ale dobře vědom hranice, kterou nesmí překročit. Tou hranicí je fyzická eliminace kohokoliv ze svého okolí. Díky kontaktům na politické scéně chystá Kraviec triumfální majstrštyk - ovládnutí ČEPRA, společnosti kontrolující veškeré zásoby pohonných hmot v republice. Když to vyjde, bude to „obchod" století. Káčka nečekaně zradí jeho pravá ruka, Albánec Dardan Cirkel, který spolupracuje s hospodářskou kriminálkou. Nemožné se stává skutečností. Nepolapitelný tunelář Káčko končí ve vazbě, státu jsou zachráněny miliardy korun. Zatím... Protřelý Kraviec se díky šikovným právnickým kličkám dostává velmi rychle na svobodu. Jeho opatrnost a chladně kalkulující mysl nenávratně mizí. Rozjíždí nelítostnou mašinerii pomsty. Káčko překračuje pomyslnou hranici od finančního zločince k nelítostnému řezníkovi... Gangster Ka zkoumá mechanismus organizovaného zločinu, vnáší světlo do šesti miliardového tunelu a snaží se objektivně ukázat zrod skutečného gangstera. (Bioscop)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (490)

heyda 

všechny recenze uživatele

Naprostá fantazie. Po Kajínkovi a Příběhu Kmotra další vymazlený krimi film z českých luhů a hájů o našich povedených pseudopodnikatelích a jejich vazbách na ministerstva a policii. Skvělé herecké výkony jen podtrhují celkovou kvalitu tohoto snímku. I díky mým nulovým očekáváním 5 hvězd jak vyšitých !!! ()

Dan9K 

všechny recenze uživatele

Seriály Jana Pachla jsou fajn, a tohle by bylo asi taky lepší jako seriál. V úvodní půlhodině nefunguje takřka nic. Střih je naprosto nepřehledný, všechno je uspěchané. Herecké výkony krom pár výjimek jsou dost zoufalé. Hodně dlouho mi trvalo, než jsem přestal vnímat to, že koukám na herce. Tomáš Jeřábek a jeho ministr, to je dost krok vedle, hodilo by se spíše do komedie. Dvojice policajtů absolutně bez charismatu nebo čehokoliv jiného. Hanzlík tomu taky moc nedal. Čermák je fajn, ale dost mi dojem kazila jeho nedostatečná výška, Radovana jsem v něm opravdu neviděl. Nejlepší byl Bjelac a celkem i Pyško. Obecně mi ale přišlo, že by většině scén slušelo ještě pár pokusů navíc. V průběhu filmu se to vše jakžtakž zlepší a rozjede a nakonec se na to celkem dá dívat. Ale teda nic moc. ()

Reklama

Lukrecie 

všechny recenze uživatele

" V týhle zemi je takový bordel, že nikdo neví, kdo komu co krade." Čekala jsem mnohem víc, nějak se mi to nezdálo herecky (Hynek Čermák i Vlastina Svátková ano) a zpracováním uvěřitelné. Vadilo mi, že se měnila postava vypravěče "průvodce" filmu. S touto tématikou mě mnohem více zaujal Příběh kmotra. ()

Frajer42 

všechny recenze uživatele

A s těmito zmrdy se prokazatelně paktuje STAN a momentálně tito mafiáni ovládají ministerstvo vnitra. Je mi z toho na blití. Smrt Rakušanovi a všem těm zmrdům ze STANu. které tento prolhaný čůrák kryje. Nejlepší zprávou tohoto roku je smrt té kurvy Věška Michalíka. Polici konečně přestaly přitékat jeho mafiánské úplatky a může volně pozavírat tuto mafiánskou sebranku, což taky činí. Buzerant Hluboček už ve vazbě odpočítává poslední okamžiky, než půjde do tepláků a další na řadě je zmrd Gazdík. Jen nejretardovanější část populace mohla tento zlodějský projekt STAN volit. Doufám, že se všichni jejich voliči teď bijí do hlavy a uvědomují si, jací hloupí čůráci tehdá byli. Ale teď k filmu samotnému. Kvalita zpracování je na poměrně nízké úrovni. Sledovat herce ve vedlejších rolích a věřit jim jejich výstup je zhola nemožné. Tu a tam si všimnete absolutně nesmyslných technických nedostatků, jako je třeba část nepotištěných bankovek. Naštěstí, značnou část těchto nedostatků vykompenzuje velmi silný, velmi aktuální, velmi chytlavý a napínavý děj a názorná ukázka toho, v jak prohnilém a zločinem propleteném státě žijeme. Ve výsledku jsem tedy velmi spokojen a nebylo by od věci točit více podobných filmů, ať se o všech těch zhovadilostech, co se děje v pozadí ví. A poprosil bych příště bez skrytých jmen. Jen ať se ví, kteří tlustí zmrdi z ČSSD a další sebranka v těchto mafiánských podvodech jela a kteří ze současných kurev si s tímto zmrdem tykají a kamarádí se. SMRT STANu. [80 %] ()

Tom_Lachtan 

všechny recenze uživatele

Dobrá práce, kdy se rejža Pachl v mnohém poučil z toho, co bylo na obtíž u televizního Cirkusu Bukowski, v první řadě tu omezil voice overy na snesitelnou mez a vlastně jsou funkční. Bohužel je tu ale jalová práce s vedlejšíma postavama, kdy je z nich jenom sestava pár jednorozměrných figurek a žádná z nich nemá doma v obýváku vycpaného jednorožce, což je značná škoda. Ovšem největší mínus je, že evidentně nefunguje jako samostatný film, jednak je jasné, že tu u něj druhý, africký přílepek, druhak tu vlastně není žádné nosné vyprávění, ale jen sbírka různých střípků, byť dobře natočených. ()

Galerie (127)

Zajímavosti (15)

  • Ve scéně, kdy Kraviec (Hynek Čermák) mluví přes počítač k premiérovi, je vidět, že premiér používá na svém notebooku Windows 10. Téměř deset let před jeho uvedením na trh. (Sealteam6)
  • Příjmení hlavní postavy Kraviec (Hynek Čermák), vybral režisér Jan Pachl podle vlastních slov proto, že jméno je odvozené od místa původu Radovana Krejčíře (Těšínsko), kde jsou zpolštěná jména poměrně častá. (zbyshek)

Související novinky

14. ročník Duhové kuličky ocenil Gangster Ku

14. ročník Duhové kuličky ocenil Gangster Ku

02.06.2016

Ve dnech 30. a 31. května, obohatila program Zlín Film Festivalu 14. ročník konference o filmovém marketingu Duhová kulička. V rámci konference byla také oceněna nejlepší marketingová kampaň k filmu… (více)

Reklama

Reklama