Reklama

Reklama

Cesty hrůzy

(seriál)
  • Česko Nebezpečné cesty (více)

Obsahy(1)

Projeďte si autem nejnebezpečnější cesty plné krás přírody i vražedných nástrah v opuštěných koutech světa. Průvodce vám budou dělat populární komici a další celebrity... (TV Prima)

Recenze (5)

Sandai 

všechny recenze uživatele

Viděl jsem jenom jeden díl. Ale bylo jednoznačně vidět, jak nebezbečí přehrávají a jak za něma stojí celý štáb připravený na pomoc. ()

Attta 

všechny recenze uživatele

Neviděl jsem všechny díly, ale například ten z Gruzie byl skvělý a řešit to, jestli jsou jejich cesty nebezpečné nebo ne je uplně od věci. Skvělý cestopisný doument. ()

Reklama

kolly13 

všechny recenze uživatele

Trapně situační umělý cestopis. Ukazuje místy jiný pohled, lépe řečeno záběry, jinak by to byl skoro brak. ()

Chuppa 

všechny recenze uživatele

Řekl bych, že to ti herci v určitých chvílích přehrávají, rozhodně to kolikráte není takové drama jak říkají, ale tak na pokoukání dobrý.. ()

mrx.friend 

všechny recenze uživatele

Jasně, nejsou to zrovna trabantí expedice, ale myslim, že tady neni zrovna dvakrát na místě přemítat nad tím, nakolik řidiči za volantem přehrávají a jestli mají za zadkem pohotovostní štáb (někdo přece všechny ty záběry pořizovat musí). Kochejte se tím dobrodružstvím, přírodou a bavte se! Já si užil každý díl a doteď si nemyslel, že se jednou budu chtít podívat třeba do Gruzie :) ()

Galerie (4)

Reklama

Reklama