Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Film Nejdelší jízda vznikl na motivy světového bestselleru proslulého autora Nicholase Sparkse a po jeho zhlédnutí uvěříte na opravdovou lásku. Když Luke (Scott Eastwood), bývalý jezdec rodea, který se snaží o návrat, potká vysokoškolačku Sophii (Britt Robertson), jež se připravuje na vysněnou práci v New Yorku, oba se spolu vydají na neobyčejnou — i když nejistou — romantickou cestu. Zatímco jejich odlišné životní cíle prověřují odolnost vznikajícího vztahu, čeká je osudové setkání s Irou (Alan Alda), jehož dojemné vzpomínky na vlastní manželství se stanou mladému páru inspirací a jednou provždy změní jejich životy. (Bontonfilm)

(více)

Videa (23)

Trailer 3

Recenze (206)

Spiker01 

všechny recenze uživatele

Velmi příjemná feel good romanťárna. Britt Robertson je už v tomto žánru stálice a je zde jako vždy skvělá..ovšem Scott Eastwood mě tu také neslutečně bavil a vůbec se nedivím, že v posledních letech dostává jednu lukrativní nabídku za druhou..a snad to nepoleví. Přece jen mě to tak nestrhlo jak jsem čekal (stopáž přes 2h je i přes nosný příběh poměrně dost), ovšem v budoucnu rozhodně dám šanci druhému zhlédnutí. ()

Phietros 

všechny recenze uživatele

Romantický příběh o lásce a touze stát se nejlepším jezdcem rodea. Po těžkém pádu se Luke po roce opět vrací, aby dokázal že je nejlepší. Po jízde, kdy pokoří býka pozná krásnou Sophii a přeskočí mezi nimi jiskra. Ona zarytá do umění a připravena na novou práci v new yorku, on zatvrzelí touhou vyhrát titul rodea. Do cesty jim vstupuje stařík, kterého zachrání přo autonehodě i s tajemnou krabicí fotografií, ve které se skrývá jeho život i láska. Ani netuší, co pro ně svým vyprávěním udělá a že jim změní životy.. 80% ()

Reklama

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $34miliónovTržby USA $37,446,117Tržby Celosvetovo $63,802,928Tržby za predaj Blu-ray v USA $4,853,227Tržby za predaj DVD v USA $20,315,337║ príjemný romantický film, spisovateľ Nicholas Sparks sa opäť predviedol v dobrom svetle, k tomu tu je na prekvapenie ucelená réžia George Tillman Jr. a prim tu hrá aj vizuál, samozrejme že dej je dosť často na hrane balastu ale zakaždým sa udrží v norme a ponúka nakoniec veľmi silný príbeh, výhodou sú aj neokukaný herci, Eastwoodov syn Scott Eastwood sa dosť dobre chytil šance, rola mu sadla ako uliata, niečo pochytil od tatka /90%/ ()

rockwoman 

všechny recenze uživatele

Neustále jsem měla pocit, že sleduji Clinta Eastwooda za mlada. Scott Eastwood je skutečně věrnou kopií svého slavného otce. Náhodná & nečekaná & osudová setkání, která mění životy. Vzpomínky & zkušenosti uchované pro další generaci. A pořád platí to samé = bez vzájemných kompromisů se těžko žije v jakémkoliv vztahu. ()

elanius 

všechny recenze uživatele

(100/2015) / Nebyť úžasného Alana Aldu, ktorý filmu dokázal predať neskutočne krásne emócie, bol by Longest Ride asi len podpriemernou romantikou. Dejová línia z minulosti dodala filmu zmysel a šmrnc. A celkom musím oceniť aj parádne spracovanú bull ridingovú časť. V danom momente ma film potešil a zabavil. (8/10) ()

Galerie (71)

Zajímavosti (9)

  • Výroba a autorizovaná distribúcia filmu podporili viac ako 13 000 pracovných miest. (Laslo)
  • Jack Huston, který hraje mladého Ira má hnědé oči, zatímco Alan Alda, který hraje starého Iru, má modré oči. (BMW12)
  • Natáčanie prebiehalo v Severnej Karolíne. (Laslo)

Reklama

Reklama