Reklama

Reklama

Dark Moon Rising

  • USA Les Wolf (neoficiální název)

VOD (1)

V prvej časti plánovanej trilógie o vlkolakoch sledujeme skupinu týchto nadprirodzených bytostí, ktorí prichádzajú do malého mestečka, aby tu našli výnimočné dievča, ktoré sa narodí iba raz za 2000 rokov. Práve ona je kľúčom k prežitiu ich rasy, a preto nečudo, že ju chcú získať ešte predtým, než absolvuje plnohodnotnú premenu a stane sa novou Alfa samicou. V skutočnosti však v mestečku žije ešte jeden príslušník vlkolačej rasy. Ak by sa skupine podarilo zajať oboch, získali by kontrolu nad celým novým druhom a mohli by si podmaniť ľudskú rasu. (Incantator)

(více)

Recenze (9)

Wacoslav1 odpad!

všechny recenze uživatele

Campbell a vegetol už napsali všechno. Když se nelze pobavit ani na účet tvůrců, tak to je definitivní konec.5% ()

Campbell 

všechny recenze uživatele

Tak tohle byla totální sračka, prakticky nekoukatelná. Jediný co tuhle sračku zachraňuje je hudba která je dostatečně dobrá. Zbytek je ale nebetyčná sračka. Hlavní hrdina emouš se dostane do potyčky s vlkodlakama a dalšíma hovadama. NEbylo by to nejhorší ale ty postavy jsou katastrofální. Efekty jsou příšerné a všechno ostatní je k totálnímu zblití. Pochybuju že by to verze která má 124 minut zachránila(viděl jsem 80 minutovou, díkybohu). Je to ale neuvěřitelně špatný film. ()

Morholt odpad!

všechny recenze uživatele

Tak tady je špatně úplně všechno. Vlkodlačí žánr je zakletý a vzpomenu se snad jen na dva horory, které by v tomhle subžánru obstály. Nicméně tady jsou tak laciné triky, že to snad stojí za to s tím alespoň pár minut strávit a pak je tu neuvěřitelně směšný vietnamský flashback, ze kterého jsem šel do kolen. Ale jinak je to samozřejmě maximální odpad. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

A máme tady další důvod, proč je možné považovat filmy s vlkodlaky za skutečně otřesný žánr. Nejen, že je to nesmírně levný film, a to hned na první pohled, ale on je i laciný po všech ostatních stránkách. Tohle je prostě něco, co nechcete vidět, protože to točil někdo, kdo nemá absolutně vkus a ani neví, jak točit pro diváky. ()

vegetol.mp odpad!

všechny recenze uživatele

Otřesnej hlavní hrdina s vizáží pedofilního zpěváka z Lostprophets versus partička vlkodlaků, co vypadají jako kdyby utekli z libovolný epizody Červenýho trpaslíka. K tomu na sebe nenavazující scény, špatná kamera a stupidní dialogy. Celkově naprosto katastrofálně špatnej film, na kterej je radost pohledět. Bavil jsem se královsky a režisér Justin Price je můj novej hrdina. Jinak žádná 124 minutová verze týhle haluze naštěstí nikde neexistuje. Došlo zřejmě k záměně se stenojmeným vlkodlačím hororem z roku 2009. 85 minut u týhle sračky bohatě stačilo. ()

Nathaniel8 odpad!

všechny recenze uživatele

It´s not possible. Nejlepší na filmu jsou titulky (šíp atd) a to je dost málo. Pokud je toto první část trilogie tak doufám, že je i poslední. A v osmé minutě ta krev? To je co? To teče jak rajčatový juice. Kameraman měl podle mého absťák... Se klepal jak na detoxu. Nechápu proč u těchto "vtipných hororů s Lycany atd" musí být při každé "akční" scéně kamera rozklepaná jak když by měl kameraman parkinsona. A Henrick (ten dědek Eric Roberts co asi nemá prachy na hypotéku pač jinak by do toho filmu nikdy nelezl) ten hypík z války co furt chlastal tak ten tam byl tak nějak navíc. I když jeho scéna s vietnamským vlkodlakem za to stála. A pak ta přeměna na dvoře ta byla jak ze šedesátých let. A "hrdinka" co chytla motýla velkýho jak noha... No hlavní hrdina to je uplně mimo. Takový EMO co by si sám mohl podřezat žíly. Škoda, že to neudělal už v 5 minutě... Mohlo to ten film aspoň trochu zachránit. A finální souboje tak to bylo peklo. Peklo na zemi a já jsem uplnej idiot že jsem na to koukal. Ale pak už opravdu nešlo. Takže celkem: Na celém filmu je vlastně "dobrá" jen ta hudba. Kamera peklo, herecké výkony nelze hodnotit, protože tam žádní herci nejsou a i když by byli tak nemají co hrát. Takže odpad. ()

Reklama

Reklama