Reklama

Reklama

Série(4) / Epizody(83)

Obsahy(1)

Když se Emma přistěhuje do Miami a seznámí se se svou láskou Danielem a protivnicí Maddie, začnou se jí dít neobvyklé věci. A vše se zamotá ještě víc, když zjistí, že je čarodějka s kouzelnou mocí! (TV Nickelodeon)

Videa (1)

Trailer

Recenze (2)

oveckaoa 

všechny recenze uživatele

Ta 1 hvězda je za ty kámošky té blondýny,které občas vypotí něco vtipného. Jinak je to v podstatě to samé co Violeta (samé zmalované tlamy a nagelovanci s iq menším než houpací koně) jen s kouzly ()

Vlad odpad!

všechny recenze uživatele

Videl som uz kdejaku blbost pre pubertalnu mladez, ale ked tento vyplod moj syn sleduje ide ma porazit! Je zbytocne sa rozpisovat co vsetko je na tomto seriale vadne. Odporucam pri kazdom type problemov - vhodne totiz ako davidlo, prehanadlo i vyplach mozgu. Oproti tomuto odpadu su Kuzelnici z Waverly (1*) hotovy zlaty fond kinematografie. ()

Reklama

Galerie (84)

Zajímavosti (1)

  • Premiéru první epizody Discovery (2014) si nenechalo ujít zhruba 2,10 milionu diváků. Sledovanost dalších sérií a epizod se pak v průměru pohybovala od 1,5 do 2 milionu diváků. Úspěch původní verze (od r. 2011), která byla určena pro Latinskou Ameriku, se ovšem zopakovat nepodařilo – premiéru latino originálu si totiž nenechalo ujít přes 10 milionů diváků. (fiLLthe3DD)

Reklama

Reklama