Reklama

Reklama

Ten, koho miluji

  • USA The One I Love
Trailer

Ethan a Sophie (Mark Duplass a Elisabeth Mossová) se po letech soužití ocitnou na pokraji rozvodu. Vydají se na víkend do krásného prázdninového domku, aby se pokusili zachránit své manželství. Na první pohled romantický a poklidný únik z reality se záhy promění v neskutečné drama, když je nečekaný objev donutí podrobit svůj vztah i společnou budoucnost těžké zkoušce. (Cinemax)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (55)

Anderton 

všechny recenze uživatele

Viac metafora ako plnohodnotné sci-fi, prípadne fantasy, pretože odpovede na niektoré otázky nedostaneme, skôr ich môžeme iba vytušiť. Ale keďže tu ide najmä o ten ústredný vzťah a o to, že každý po čase túži po tom, aby jeho partner bol predsa len o niečo dokonalejší, povedzme ako tomu bolo na počiatku vzťahu, tak to Charlie McDowell radšej neprekombinoval a nechal v poredí to, čo v popredí ostať malo. V dobe Black Mirror je toto ale presne námet na tú cca hodku, pretože sa to tu trochu umelo naťahuje na celovečernú stopáž a hodinka a pol by predsa mala vždy utiecť ako voda, tu to neplatí. ()

DaViD´82 

všechny recenze uživatele

Žánrová kukačka, co se uhnízdila jinde, než by letmý pohled napovídal... Aby se ve výsledku přeci jen vyprofilovala jako to, čím se na počátku zdála být; tedy kvalitní indie vztahovkou (či spíše "indie vztahovkou"), u které byste si měli sakra dobře rozmyslet, zda ji opravdu vidět spolu s drahou polovičkou. Mohli byste se totiž jeden o druhém dovědět věci, které snad raději ani znát nechcete aneb "kolik procent ti schází do mé ideální představy tebe". ()

Reklama

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Komedie? Mysteriozní drama je to! Pro tentokrát se zdržím podrobnějšího komentáře, jelikož i přirovnání k jedné známé, dvakrát zfilmované knize by budoucího diváka připravilo o hlavní zápletku. Snad jen v náznaku - manželé se pokoušejí znovu dát dohromady svůj krachující vztah. Počáteční idyla ze změní v mrazivý horror. Jistě, nejen konec mohl být mnohem drsnější, ale náznaky fungují někdy lépe než přímočarost... ()

ORIN 

všechny recenze uživatele

Něco mezi Your Sister's Sister a Safety Not Guaranteed. Prvek mysteriozity filmu určitě sluší, nicméně se s ním pracuje dost nesystematicky a lájdácky. Výsledný dojem je někde mezi "Dělají si tvůrci ze mě legraci?" a "A proč zrovna takhle, vždyť je to tak průhledný." Prostě potenciál obrovský, výsledek nemastný, neslaný. Duplass Bros. ale pořád fandím. ()

kareen 

všechny recenze uživatele

Asi jsem trochu mimo, ale moc nechápu zdejší poměrně lichotivá hodnocení. Ten ústřední nápad sice je jakž takž originální, to nepopírám, bohužel to zpracování, které se od něho odvíjí už je totálně jalové. Není to romantické ani strašidelné,napínavé, legrační, není to žádná propracovaná studie rozpadajícího se vztahu, prostě jen takový prazvláštní nevzrušivý patvar s dosti průhledným koncem, odehraný prakticky jen ve dvou lidech. Elisabeth Moss znám z Mad mena a líbila se mi i v Top of the lake, ale tady mě zas dvakrát neoslnila, což bude dané nejspíš tím, že se její Sophie chovala neuvěřitelně pošetile a iracionálně, až jsem měla občas chuť s ní zatřást, ať se konečně vzpamatuje. A vůbec, celkově jsem se u toho nudila. Kdyby to mělo aspoň nějakou zajímavou atmosféru... ()

Galerie (4)

Zajímavosti (5)

Reklama

Reklama