Reklama

Reklama

Profesoři zločinu

  • Česko Přestanu, až budu chtít (festivalový název) (více)
Trailer 3

Obsahy(1)

Pietro Zinni je vzdělaný, slušný, bezúhonný člověk; univerzitní výzkumník, který naléhavě potřebuje prodloužit smlouvu, aby si mohl dovolit alespoň trochu slušný život… a novou myčku pro svou přítelkyni. Místo vyššího platu ale přijde tvrdá rána. Pietrovo místo je zrušené a brilantní neurobiolog stojí před těžkou volbou, co si počít se svízelnou životní situací. Není v ní zdaleka sám. A společně s propuštěnými kolegy z různých oborů se Pietro rozhodne k netradičnímu řešení: vynálezu chytré drogy, která není zakázaná italským právem. (Film Europe)

(více)

Videa (11)

Trailer 3

Recenze (16)

Aljak 

všechny recenze uživatele

Super námet, od ktorého by som čakal oveľa gracióznejšiu komédiu. Bohužiaľ, tých zábavných scén v tom bolo pomenej, hoci občas sa dalo na tom aj kvalitne úprimne od srdca zasmiať - najmä na tej lekárenskej akcii :D (to bol pre mňa vrchol celej komédie). Partia vedcov, ktorí vytvorili drogový gang, to bol naozaj dobrý nápad. Postavy sa mi páčili, aj skladba deju mala celkom úroveň, no potenciál komédie nebol podľa mňa ani zďaleka naplnený. Takže mierny nadpriemer vyčíslený 3*. ()

DonBraso 

všechny recenze uživatele

Parádní jednohubka z Itálie.Neříkám,že bych se za břicho popadal,ale scéna z lekárny,kdy jí jdou vykrást je prvotřídní.Škoda jen,že toho nebylo tolik.Náměť není bůhvíjaký,ale o to nejde.Je to svižný,herecky taky fajn.Škoda jen nějakýho hudebního fláku a občas ubrat na těch filtrech,kdy jsem v nějakým zeleným opojení.Na další díly jsem připraven. ()

Reklama

kolemjdouc 

všechny recenze uživatele

film je přesně o tom ,o čem se píše v obsahu.Ale způsob, jakým ho podali filmaři ,ten se musí vidět.To s popsat nedá.Každý začátek je těžký a Italové jsou detailisté ,nic hercům nedarují.Jenom opět ty filtry na kameře to je fakt přešlap vedle.Výkony herců,scénář,režie velice dobré.Já jsem se velmi pobavila. ()

blondboss 

všechny recenze uživatele

Konečne jedna z tých lepších európskych komédií, ktorá sa na nič nehrá a aj napriek tomu, že dosť vykráda klasické americké klišé, dá sa na to pozrieť a na niektorých scénach aj slušne pousmiať. Navyše dobrá typológia vybraných hercov. Normálne by to bolo za tri lepšie hviezdy, ale jednu musím pridať za scénu v lekárni, ktorá bola fakt pecková. 70 % ()

p.a.douch 

všechny recenze uživatele

Rozhodně to stojí za zhlédnutí. Banda reálně neschopných univerzitních profesorů se zaplete do obchodu s drogami. A stojí to za to. Jejich nástup na scénu je boží a následující hýření taky stojí za to. Sibilia to měl velmi dobře naplánované a propojení s dalšími díly mi připomnělo trilogii Návrat do budoucnosti. A je to velmi slušný souboj. ()

Galerie (45)

Související novinky

Pět dní italského filmu v kině Lucerna

Pět dní italského filmu v kině Lucerna

08.12.2014

Středoevropský festival italského filmu MittelCinemaFest vstupuje do 12. ročníku a stejně jako již v loňském roce je i letos jeho poslední zastávkou Praha. Po Budapešti, Krakově a Bratislavě zde… (více)

Reklama

Reklama