Reklama

Reklama

Ostrov lásky

  • Chorvatsko Otok ljubavi (více)
Trailer

Obsahy(1)

Grebo (Ermin Bravo) a jeho těhotná žena Liliane (Ariane Labed) se rozhodnou strávit poklidnou dovolenou v oblíbeném letovisku na Jadranu. Zprvu jde všechno jako po másle. Ideální počasí, ideální prostředí, ideální čas pro letní radovánky. Právě ve chvíli, kdy se zdá být vše v naprosté harmonii, se na scéně objeví zapomenutá minulost v podobě charismatické a tajemné Flory (Ada Condeescu). Její zjevení znamená pro manželství Greba a Liliane tvrdou zkoušku. Tomu, co bylo, člověk neuteče ani na Ostrově lásky. (Film Europe)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (15)

MickeyStuma 

všechny recenze uživatele

Snímek ´Ostrov lásky´ je příjemný letní film pro letní diváckou pohodu. Jedná se o příběh zamilovaný, avšak s patřičnými důsledky. Máme tu pár, Grega a Lilianu čekající miminko, na dovolené na Jadranu, kde z počátku vypadají skutečně jako pár zcela šťastný. Jenomže když Greg na večírku zazpívá v karaoke show píseň od kapely Scorpions ´Wind of Chance´, což je v českém překladu ´Vítr změny´, začnou se pomalu vyvíjet věci. Ano, ty změny skutečně nastanou v přímočaré dějové lince, ale ve filmově překrásném a stylovém výrazu. Klasický příběh o milostném trojúhelníku, ale ne takový, jaký by zřejmě každý očekával. Asi trochu bizarnost, ale v reálném pohledu jak pro koho. Z filmu letní přímořská svěžest vyvěrá každým filmovým okénkem a tak se tvůrci takovou atmosféru nijak nesnažili narušit přílišným dramatem. Příběh o mezilidských a hlavně partnerských vztazích sofistikovaně dotýkající se lesbismu a bisexuality, avšak bez patřičného moralizování, jak povětšinou bývá zvykem. Na kameře je vidět patrný art, a co se týče hereckých výkonů, nelze nikomu nic upřít. Snímek tedy pro někoho rozpačitý, pro někoho naopak chytrý a pro někoho hlavně odpočinkový, neboť nenutí u toho složitě přemýšlet. ()

DrifterSoul 

všechny recenze uživatele

Plytká pitomost. Spousta cliché: předvídatelný vývoj vztahů čtyř hlavních protagonistů, úporná snaha o napasování děje na moderní LGBT trendy, nebo kulisy "typické" jadranské diskotéky,  například. A samozřejmě křečovité happy-ending. O vážných věcech, ovšem naservírováno neuvěřitelně amatérsky a nepřesvědčivě. ()

Reklama

Vesecký 

všechny recenze uživatele

Tak tohle se Chorvatům nepovedlo. Snad chtěli, aby se to dobře prodalo do Států, kde takové filmy milují, aspoň na to ukazuje ten prachpitomý rádoby sentimentální závěr, kde se všichni vzájemně udobří, Liliane porodí uprostřed parketu a celé osazenstvo se nechá vyfotit. Nejdřív jsem se nemohl vyznat v tom, jakou tam má kdo národnost, občas bylo slyšet chorvatštinu, ale pak zas jen zásadně angličtinu, no nevím. A pak to propuklo, když člověk zjistil, že jde o film naprosto odpovídající dnešnímu genderovskému šílenství, kde nikdo nevíme, jakého jsme pohlaví - a kluci s klukama (to na konci, když i Grebo pochopí, že je gay) a holky s holkama, tedy vlastně bisexuálky, abych byl přesný. Prostě tak, jak to vyžadují dnešní požadavky EU. Fakt asi budu muset přehodnotit své chování v erotické oblasti. ()

blondboss 

všechny recenze uživatele

Nechcem byť sprostý, ale toto bol film o nejakých prapodivných medziľudských vzťahov bez hlavy ani päty a navyše vraj komédia, pričom ani raz som sa nezasmial. Niekedy sa preto čudujem, aké hlúposti dokážu ľudia natočiť a hodiť to na filmové plátno. A Franco Nero na tom musí byť dosť zle, keď sa dokázal upísať takémuto snímku. Jedna hviezdička za dve sympatické dámy, lebo tie boli asi jediné, na ktoré sa tu dalo pozerať. 20 % ()

koksak176 odpad!

všechny recenze uživatele

Som druhýkrát ženatý a fakt znesiem takmer akékoľvek zaobchádzanie. Ale z tohto filmu sme ušli po hodine, aj keď sme už pol hodiny sedeli so zaťatými zubami a čakali na zázrak. Nedalo sa veriť ničomu, od budúcej matky, ktorá sedí celý deň na slnku, s plnou silou sa hádže vo vlnách, či tancuje šialený tanec na parkete... Ak nie ste masochisti, tak radšej doma pozerajte čokoľvek iné. ()

Galerie (14)

Reklama

Reklama