Reklama

Reklama

Uvnitř NSA

(TV film)
  • USA Inside the NSA

Obsahy(1)

1. května 2011 zastřelilo vojenské komando v Pákistánu vůdce Al Káidy Usámu bin Ládina. Stalo se tak na základě informací Národní bezpečnostní agentury. Nahlédněte do jejího zákulisí. Národní bezpečnostní agentura NSA patří mezi nejvyspělejší zpravodajské služby světa. Pomocí nejmodernější techniky odhaluje aktivity nepřátel a chrání Spojené státy americké před rodícími se hrozbami. Po 11. září 2001 se i pro ni stal boj proti terorismu úkolem číslo jedna. Nahlédněte s námi do zákulisí agentury, jež veřejně přiznává, že denně sleduje miliony telefonních hovorů a emailů potenciálních útočníků i běžných občanů. (Česká televize)

(více)

Recenze (8)

Ydrosten odpad!

všechny recenze uživatele

Jediné co mě napadalo u tohoto dokumentu, byly slova jako : paranoidním debilům nevysvětlíš že na ně všichni serou ~ reklama na AMERIKU je protivná až to bolí ~ všichni žijeme na jedné planetě, tak proč po sobě střílet ~ atd. ////// Asi nejvíc mě nasralo, jak ten strašně vysmátej chlápek ( co je nejšťastnější na světě že může dělat pro NSA ) řekl že tam dělá proto aby svět chránil Ameriku, před jakýmkoliv zlem. ...... a zbytek světa je nám u prdele, tak měl znít závěr jeho věty. Taky ta divně vypadající paní ( z květákem na hlavě ) neustále mluvila o tom, že NSA má ty nejlepší prostředky a nejlepší lidi a nejlepší techniku atd. Njn milá paní, ale on přece jen stačí jeden vyšinutý jedinec co postřílý xy lidí na veřejnosti a nejaké nej cokoliv je vám na nic. //////// Po shlédnutí dokumentu, jsem měl neustále pocit, že by to chtělo EMP v globálním měřítku, a bylo by po problémech, protože bez energie se dneska ani nevyserete, natož abyste na někoho začaly útočit, když 99,9999% všeho možného ( i tajného ) je na nějakém zdroji energie závislé. Než točit takové propagandistické videa - kde vám ještě z hrdostí oznámí že v jejich službách zemřelo 120 spojařů - tak to raději ať si zůstanou tajemní jak hrad v Karpatech. O čem byl vlastně tenhle dokument, když o tom co dělají všechny ty služby jejichž zkratky ani neznám, ví všichni všechno. Strašně veliké odhalení že NSA je zpravodajská služba ? To vím i Já a to se o takové kraviny nezajímám. Že nám ukázaly jak NSA vypadá zevnitř ? A co když to točily v nějaké IT firmě, protože kromě hromady pípátek, čudlíků a pc, jsem nic jiného nevyděl. No tomu říkám exklusivní náhled do tajné organizace, která je tak tajná že všichni ví co dělá. Hrůza mně jímala při pomyšlení na to, že nějakej strejda z brejlema má na starosti sledování E-Mailů a mobilních SMS atd. Jak už bylo mnohokráte řečeno - nic nenaděláš BIG BROTHER se pořád dívá. ---------- ---------- Hajzli vyjebaní. Doufám že si to od VÁS někdo přečte - Já se vás nebojím !! ()

Marze 

všechny recenze uživatele

Je to nezajímavé a ještě jim nějaký hacker vykradl informace, takže to vypadá , že přijmou každého, kdo ví co je to Windows a umí pracovat ve Wordu a Excelu a počítače opravuje restartováním. V dokumentu zazní že na první místo práce této organizace se dostal boj proto terorismu, jenže třeba podle FBI domácí teroristická hrozba číslo 1 jsou aktivisté za práva zvířat a aktivisté za životní prostředí.Spojené státy pestré jsou fašistický policejní stát, kde 60% procent obyvatel trpí megaobezitou. Ve dne patří ulice rodinám s dětmi a v noci gangům. ()

Reklama

Nettrass 

všechny recenze uživatele

Asi 4x mne vrátný vyhodil, jednou pochcal služební pes, ale nakonec se to podařilo.... Díky tomuto dokumentu jsem konečně pronikl do NSA. Moc mne zajímalo, komu vlastně odesílám obsah svého pevného disku a kdo chtěl první vědět, že jsem si v jednu chvíli neprozřetelně ,,utajil,, svoji IP adresu. Dozvěděl jsem se, že nás vlastně vůbec nešmírují, jen sledují miliardy telefonních a internetových přenosů denně ve 130 jazycích (a kancléřku Merkelovou). Takže jsem si s úlevou oddychl a přestal být paranoidní. Oni vlastně jen chrání Američany ( tím určitě myslí i ty v Jižní Americe ) a hlavně životy vojáků ( rozuměj lidí co střílí na jiné lidi, protože ti jiní nechtějí dělat to, co si myslíme, že je pro nás dobré), proti zločincům, teroristům a kancléřce Merkelové. Moc mě mrzí, že jsem jim křivdil a jsem z toho smutný. ()

Dragoni 

všechny recenze uživatele

Svým názvem Inside the NSA jistě zajímavý dokument, který zprvu upoutá potencionálního diváka, bohužel svým obsahem propagandistický a zamlžující. Co se těch keců v dokumentu týče, musím dát jednu hvězdičku za pobavení. ()

arcticsky 

všechny recenze uživatele

Dokument, který rozhodně není pro naivky. Neukazuje, jak to MÁ být ale jak to prostě JE...a bude i nadále. Tedy do doby, než přestanou existovat blbí extremisté a to zřejmě nebude nikdy... ()

Galerie (12)

Reklama

Reklama