Reklama

Reklama

Dinner and a Movie

Krátkometrážní / Drama / Komedie / Romantický / Krimi
Velká Británie, 2013, 14 min

Režie:

Ben Aston

Scénář:

Ben Aston

Recenze (3)

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Randy je to hodný mladík, jen je docela trouba (ne-li přímo blbý). Ani ne tak po psychické stránce, jako spíše po té citové. Nechat se takhle „ošulit“, tak si asi hodím mašli, ale pokud myslíte převážně svou ozdobou v kalhotách (to platí pro pány!), hold máte smůlu stejně jako on. No děvče s ním pěkně vyjebalo, ale komu není pomoci…Tento krátkometrážní snímek mě nějak výrazně neoslovil, ale zas na druhou stranu musím uznat, že po dramatické stránce to režisér Aston zvládl celkem obstojně. Nevěděl jsem, jestli se mám u toho smát, nebo soucítit s hlavním hrdinou – ON si to ovšem nezaslouží… ()

Xeelee 

všechny recenze uživatele

Žena, kterou pustíte do svého života a navžy vám ho změní. K lepšímu. Krásnej civilní snímek s milým looserem v hlavní roli a zajímavou pointou, která mi vykouzlila lehkej úsměv na tváři :-) | ► Dinner and a Movie ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Celkem krutý příběh o tom, jací lidé mohou být. O tom, jací jsme někdy svině, ale také o tom, jak jsou lidé vlastně někdy hloupí, Jsou ochotni vlastně udělat cokoli pro tu trochu štěstí. Já vlastně nevím, jestli brát hlavní postavu jako chudáka anebo jen blbce. Ta druhá část filmu je pak zvláštně dlouhá, mohla by být kratší. ()

Reklama

Reklama