Reklama

Reklama

Bunyan and Babe

  • USA Paul Bunyan (neoficiální název) (více)

Obsahy(1)

Dvanáctiletý Travis Barclay a jeho malá sestra Whitney jsou posláni s nespokojeností na letní výlet k prarodičům na farmu v Deberta Country. Chamtivý prodejce půdy Norm Blandsford skupuje půdu v malém městě, kde na své půdě tvrdě pracují obyvatelé města. Poté, co Travis utekl do lesa před jedním z Bladsfordových můžu, narazí na kouzelný portál do skrytého světa, kde žije Paul Bunyan. Paul byl 100 let v dobrovolném exilu, od té doby ho nahradili stroje a cítil se nepotřebný. Paul Travise neochotně doprovodil zpět na farmu. Ale po návratu je Paul svědkem Bladfordova zlověstného plánu. Bunyan a Babe, modrý vůl, se dostávají do zbrusu nového dobrodružství a spolu s pomocí svých nových přátel Travise a Whitney zachrání město. Společně se učí, že nemusíte být velcí, abyste udělali velké věci. (pavelbedi)

(více)

Recenze (2)

kaylin 

všechny recenze uživatele

Snímek má klasický vývoj a v podstatě nemá čím překvapit. Postava Paula Bunyana je dobře charismatická i díky dabingu Johna Goodmana, ale ani to samo o sobě nestačí na to, aby se snímek někam dál posunul. Malý chlapec zachrání všechny chudáky před velkým ekonomickým molochem. Nic víc v tom není. ()

minusha97 

všechny recenze uživatele

Musím povedať, že som milo prekvapená. Tento typ filmov zvyčajne nedosahuje vysokej kvality, ale tu sa dá hovoriť o vcelku príjemnom zážitku. Animácia síce nič extra, ale sympatický hrdinovia a rovnako príjemná hudba spolu tvoria vcelku zábavný zážitok. ()

Reklama

Reklama