Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Píše sa rok 2045. V meste Los Angeles sa policajný detektív Hammond (Michael Jai White) a jeho nový robotický partner púšťajú do novej nebezpečnej misie. Ich úlohou je vydať sa do zakázanej zóny mesta, v ktorom obyvateľstvo kynoží tajuplná smrteľná epidémia. Krátko potom, čo dorazí do cieľa, dvojica zistí, že zdrojom ochorenia je spoločnosť využívajúca najmodernejšie technológie a pomocou nich ovládajúca celé mesto. Rozhodnú sa preto spojiť sily proti vládnej konšpirácii a zabrániť úplnému zániku mesta. (Incantator)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (26)

MickeyStuma 

všechny recenze uživatele

Byť se snímek chytře jmenuje ´Android Cop´ , nelze upřít, že se jedná o Mockbuster remake filmu ´Robocop´ natočený ve stejném roce. Na svědomí ho má jako obvykle Asylum se svou skromností, jednoduchostí a horou nelogičností. Tvůrci se snažili o akci, dojetí, dramatu i nějakou tou citovou lidskostí, ale jako celek to nepřekvapujíce vůbec nedrží pohromadě. Vizuální a dějovou stránkou to hodně připomíná přelom 80. a 90.let, kdy po uvedení a následné slávě velkorozpočtového snímku ´Terminátor´ vznikali béčkové videosnímky o androidech a cyborgách jako na běžícím pásu. Shlédnout se to dá, ale jako obvykle u tvorby Asylumu u toho raději nepřemýšlet, jinak je zkažený celý zbytek dne. ()

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

Ha a do kundy. Další levná zvrácená splácanina a la Asylum. Bohužel míra zábavnosti v tomto případě není zrovna moc velká. Michael Jai White lecos zachrání, ale spíš jenom po stránce soubojů a akčnosti své role. Jinak je to tupý herecký dřevo. No a ostatní zde vystupující ochotníci snad ani vůbec nestojí za komentář. Ty woe jak málo stačí na něco co lze při velké míře otrlosti nazvat filmem. Já nestíhám žasnout... Každopádně na obhajobu je třeba uvést, že jsem viděl i mnohem horší kousky než tento skvost. Proto taky ode mě dostane 15% ()

Reklama

sirien 

všechny recenze uživatele

To bylo... překvapivě i koukatelné. (dobře, možná sem dal o * víc čistě v porovnání s tím, že zbytek Atkinsovy tvorby sou doslova katastrofální sračky a objektivně bych měl dát spíš 2*...) Jako na nic si to nehraje, je to prostě tuctová zápletka v provedení akce-akce-akce-... - naštěstí, na nic moc jiného to nemá, tak se o to ani nesnaží. Co mě tam poměrně příjemně překvapilo bylo vykreslení futuristických rekvizit - při daném rozpočtu na pohled smysluplnější než v mnoha filmech s lepšími aspiracemi; plus ty akční scény vypadaly taky že se nad nima někdo trochu zamyslel, ne, že by byly nějak epicky dobrý, ale narozdíl od jiných filmů z této "kategorie" nejsou ani nijak špatný. Kdyby ty hlášky které tam hlavní postava hází byly aspoň vtipné a netvořily jen zvukovou vatu mezi sérií výbuchů, možná by si to ty 3* (slabé) zasloužilo i reálně. ()

Lacike odpad!

všechny recenze uživatele

Chudak Michael Jai White uz tiez skoncil v srackoprodukcii od legendarnej spolocnosti Asylum. Radsej nech ide robit kaskadera do kinofilmov. Sice to pre nas divakov dopadne rovnako. Neuvidime ho v kvalitnom filme, ale snad si tak Michael Jai White zarobi viac a hlavne bude môct byt na seba hrdý za to, ze sa podielal na kvalitnom filme. ()

Luukec odpad!

všechny recenze uživatele

Stačilo 10 minut a musel sem to vypnout a pro jistotu smazat, sformátovat disk a skartovat notebook.. Ono vlastně stačilo míň, už od začátku sem měl tušení kam celý film spěje.. Ta kamera.. ty efekty.. reakce na smrt parťáka.. NE, NE, už NEEEE.. Android Cop flashback je tady a vzpomínky na toho hrůzné dílo nemůžu dostat z hlavy.. ()

Galerie (37)

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama