Reklama

Reklama

Shakira feat. Rihanna - Can't Remember to Forget You

(hudební videoklip)
Krátkometrážní / Hudební
USA, 2014, 3 min

Režie:

Joseph Kahn

Hrají:

Shakira, Rihanna

Recenze (17)

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Nemohu si zapamatovat, že na tebe mám zapomenout." K tomu, aby se můj junior hrdě vztyčil nepotřebuju Viagru, ArginMax, Clavin a vlastně ani spoře oděné Shakiru s Rihannou, ale s nimi je to výrazně snadnější. Song mě tedy nijak zvlášť nezaujal, ale obraz mne naprosto uspokojil a rockující Shakira s kytarou a bubínky mi nějaký ten mokrý sen určitě způsobí. ()

Marek1991 odpad!

všechny recenze uživatele

Hudobne by sa to aj dalo, je to také disco, dosť tuctové, ale nie zlé. Tu však hodnotíme najmä klipy a tento tu je len ďalším vystupňovaním sexistickým lákadlom na mužov. Na pudoch sa zarába a Kahn to zjavne dobre vie. Čo na tom, že to možno nie je morálne správne, však sa možno len pár miliónov mužov pri tom zopárkrát „urobí“, im je to jedno. Odbije sa to tým, že nepozerajte ak nechcete, pritom vedia, že ako to pretláčajú, reklamujú a zapojením do toho už známych speváčok, ktoré však ako znalí už vedia sexizmom a škandálmi nešetrili ani doteraz, si to možno pozrie aj niekto, kto by to inak pozerať nechcel. Ešte robia trend z fajčenia cigár, zas niečo nezodpovedné, ale však čo, pretláčajme a robme naďalej hlúposti a keď si svet načisto zničíme, potom budeme rozmýšľať, že asi tie malé, no časté chyby nás priviedli do celkom zlého. ()

Reklama

Mr.Ripley 

všechny recenze uživatele

Miley je za své "nemravné" a "pobuřující" taneční "kreace" na kouli odsuzována, zatímco dvě postarší zpěvačky léčící si svou sexuální frustrací výpomocí té druhé je velebeno na vrcholu blaha? Shakiru a její hudbu mám rád, ale tenhle pseudo soft lesbian porn klip si poměrně příjemný singl nezasloužil! P.S. Do detailu vykradená Britney s Madonnou! ()

IceQueen 

všechny recenze uživatele

Obe umelkyne vyzerajú ako luxusné spoločníčky a pristane im to, čo im z celého srdca prajem. Moje hetero oko poteší aj ženská krása. Problém je v tom, že sa snažia byť tak strašne sexy, až sú smiešne. Celý klip prakticky presúložia s nábytkom, stenami a neviditeľnými entitami, obchytkávajú sami seba aj jedna druhú navzájom, pričom prvá mečí a druhá bečí. Dievčence a niektoré ich songy mám celkom rada, ale dať takéto dva hlasy do duetu je záhul pre sluchový aparát. ()

kingik 

všechny recenze uživatele

Barbadoská dračice a kolumbijská princezna spojily pěvecké síly, ale jejich první společný song ještě bude muset dozrát. Bomba při spojení těchhle dvou hudebních kapacit nevybuchla v předpokládaném rozptylu, avšak hudební střepiny zasáhly posuchače, doufejme, tím správným pozitivným směrem. V klipu má větší charisma Rihanna a její provokativní image zabírá naprosto stoprocentně a z její strany je to pořádný kalibr s následnou palbou do mužského publika ostrými sex-appealovými náboji. To její kolegyně Shakira je umírněnější, a oproti škrábavé kočičce Rihanně, více vsadila na princeznovskou jemnost a půvab. Poruší to až s doutníkem v ústech a završí to rockovou sekvencí, ve které na diváka vytasí elektrickou kytaru, která v jejích dřívějších klipech byla oblíbenou proprietou. Když to tedy shrnu, tak stran image obou interpretek by měl námitky snad jen intolerantní a morální morous, co nemůže vystát ženskou krásu a smyslnost a klip shledává přímo hanbatým. V ohledu stylingu zpěvaček u mě panuje velká spokojenost. Horší je to s písničkou. Než to stačí na posluchače rozbalit a dostat je do varu, je najednou šmitec. Písnička jako by končí v tom nejlepším, a v podstatě nemá žádný vrchol. S refrénem to není nijak slavné, ale tempo si song dokáže slušně udržet. Ale pozor, to jen ve svém obrazovém provedení a obě interpretky tomu hodně napomáhají. Když si totiž odmyslím obrazově hezky udělaný klip zkušeným klipařem Josephem Khanem bez obou na pevěckou notu vzatých svůdnic, tak písnička v klubu nebo na diskotéce, až takový přílišný vzruch nenatropí, ale rád bych se mýlil. Užije si ji převážně ten, kdo má rád songy s prvky latinskoamerických rytmů, a má to štěstí, že jeho partner/ka umí házet boky a natřásat se po vzoru zpěvaček z klipu. Myslím, že se tomu říká odborně "twerking". Na to jsou obě zpěvačky hotové přebornice. Není divu, že jde pak písnička do pozadí, když tyhle dvě rajdy ovládnou scénu. Mé hodnocení: 70% ()

Galerie (6)

Reklama

Reklama