Reklama

Reklama

VOD (1)

Kdo z nás by nechtěl přestat stárnout? Ani ne třicetiletá Adaline havaruje se svým autem a stane se zázrak – nejen, že nehodu přežije, ale navíc už nikdy nezestárne ani o jediný den a žije dalších 80 let. Věčné mládí se však záhy projeví jako překážka v běžném životě. Adaline bezmocně sleduje, jak její dcera stárne, až je starší než Adaline. Dlouhodobě nemůže prožívat lásku a nakonec zůstává úplně sama. Po letech osamocení se v Adalině životě objevuje Ellis Jones (Michiel Huisman), do kterého se zamiluje. Vše vypadá idylicky, ale jen do okamžiku, než se Adaline setká s otcem svého přítele Williamem (Harrison Ford). William totiž v Adaline pozná dívku, kterou před lety miloval... (APK Cinema Service)

(více)

Videa (25)

Trailer 2

Recenze (588)

Chrustyn 

všechny recenze uživatele

Působivá a výborně natočená romance o ženě, která ve 30 letech přestala stárnout. První třetina je prakticky dokonalá, když hrdinka vypráví svůj příběh, velká škoda, že se děj výrazně zpomalí ve chvíli, kdy potká dokonalého muže, kterému se však vyhýbá kvůli svému tajemství, které nakonec vyjde najevo při návštěvě jeho otce (po dlouho době znamenitý Harrison Ford). Přesto film potěší a je to ideální romance, kde si dívky zapláčou a muži bez problému přežijí. ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Věčně mladá má už od začátku takový zvláštní nadpřirozený nádech, kterým se může pyšnit například Forrest Gump nebo Podivuhodný příběh Benjamina Buttona. I proto se na něj po celou tu dobu hrozně hezky kouká a v podstatě se mu nedá ani nic zásadního vytknout. Jediné malinké mínus mi maximálně přišlo v tom, že jak film přichází se zajímavým filmovým nápadem, tak zpracování je naprosto klasické, aby nikoho neurazilo. Každopádně klasicky kvalitní v rámci takovýchto filmů, kterých není moc, ale každý další udělá velkou radost. A krom toho mě hodně překvapila Blake Lively, která svojí roli, na které stál celý tento film, zvládla naprosto perfektně. ()

Reklama

Zeck 

všechny recenze uživatele

Navždy prcatelná Blake Lively a její nekončící patálie s největší noční můrou všech žen přes 30. Trvale pevná vagína, pleť jemná jak dětská prdelka a perfektní postava bez jediného výdeje energie na její udržení, to vše garantováno navždy. Otřesný horor! Musím se přiznat, že jsem od toho čekal uslzenou pseudoromantiku určenou pro odrostlé lolity s roky zaschlým poševním sekretem na kalhotkách ze zesnulého Stmívání, které se ve svých čerstvým dvaceti cítí jako dosluhující stařeny, naprosto neatraktivní pro dystopický průmysl, kterým tento retro filmeček bude chtít ukázat naději, cestu a poselství, že věčné mládí a krása stojí za naprostý hovno a ta celulitida, křečové žíly, vrásky jak prase, strie, mizející ovulace a konečná menopauza, je pomyslná třešnička na dortu života každé hrdé ženy. Kupodivu přesně takový film nakonec i byl. Jsem přirozeně citlivý a chápavý chlapec (zájemkyně o nezávazný sex se mi mohou ozvat v poště) s pochopením pro každou ženu a její pětihodinové vylévání srdce ohledně stupidních malicherností, ale ty emoce šly úplně mimo mě a právě na nich by to zřejmě mělo celý stát. Jestli to bylo díky mizerným výkonům, mizerné režii, nebo to bylo naprosto skvělý a já jsem jen kreténský ignorant bez vkusu, to nechám na zdejší erudovanější "filmové kritiky". Z námětu se dalo rozhodně vytřískat víc, pokud ne víc, šlo to minimálně zkrátit o 30 minut a hlavně ústřední postava, která měla přes století zkušeností a dokonce věděla, který boxer kdy koho ojel ve třicátých letech a dokázala udělat blowjob několika světovými jazyky, nemusela mít rozhodovací schopnosti té zmiňované lolity sledující zmoklé polonahé vlkodlaky v lese. Blake Lively možná není prcatelná navždy, ale v tomto filmu ještě rozhodně ano, takže výhradně díky ní 59%. ()

korbitch22 

všechny recenze uživatele

Fascinující film.Docela obyčejný romantický příběh okořeněný o decentní fantasy vsufku, která je perfektně vysvětlená a navíc postava vypravěče tomu všemu dodává nádech něčeho neobyčejného a historicky výjmečného.Opravdu jsem byl v šoku, jak může být romantický film tak perfektně natočený.Blake Lively je přenádherná a elegantní a výtečný casting dokonale dotvoří Harrison Ford.Jednoznačně nejlepší romantický film, který jsem kdy viděl.Se ženou sme to sfoukli jedním dechem.Fantazie.100%: ()

Big Bear 

všechny recenze uživatele

Koukat se 112 minut na nádhernou Blake Lively - kterak nestárne byl pro mně zážitek. A jelikož roky šly kolem ní i móda, s úžasem jsem čubrněl jak jí sluší úplně stejně třicátkový či čtyřicátkový outfit stejně jako šedesátkový a soudobý... Pořád jsem tápal kde jsem jí viděl a pak mi to cvaklo! Mělčiny! Film, kterému opět sama kraluje, tentokráte v plavkách a snaží se odehnat hodně dotěrného žraloka kterýžto má na ni chuť. Žraloku se ovšem nelze divit, chápal jsem jej zcela a to nejsem mořský predátor. U filmu asi nejde úplně moc přemýšlet protože by pak efekt nadpřirozena splaskl. Někdo přirovnává Věčně mladou k Forrestovi, já bych ji spíše dějem přirovnal k Podivuhodnému případu Benjamina Buttona, byť se tam pochopitelně jednalo o cosi trochu jiného... Dovolím si tvrdit, že první co vás do očí praští je kamera. Mockrát jsem si to u filmu uvědomil jak si ji užívám, hlavně ty půdorysné pohledy na ulice... A také jsem si uvědomil po Tátově volze, že co tam nefungovalo, tady úplně podobné ano. Stále přemýšlím kde je ten rozdíl. Ty průlety s hudbou nad jedoucím autem, ty úsměvy hlavních hrdinek... Zatímco volha a pitvořící se Vilhelmová mne nechávala chladným, tady jsem si to užíval a ty úsměvy Blake byly vážně magické. Film jsem viděl s cz dabinkem a tomu koho napadlo namluvit hlavní hrdinku hlasem Jolany Smyčkové bych dal metál. Dědula Ford byl příjemným překvapením a vůbec to celé mi hodně sedlo. Dlouho, hodně dlouho jsem neviděl tak hezký mysteriózní a zároveň romantický film. K dokonalosti chyběl snad už jen krůček... Dávám tedy za 4 fotografie z různých období. * * * * ()

Galerie (58)

Zajímavosti (21)

  • V traileri sa objavuje fragment piesne americkej speváčky Lany Del Rey. Skladba sa neobjavila vo filme ani na soundtracku. Dodnes nie je vydaná. (Arsenal83)
  • Prezentovaný príbeh o lodiach pod San Franciscom je skutočne pravdivý. Keď sa inštalovali podzemné inžinierske siete, naozaj boli objavené lode. Doteraz ich našli asi 500. Veľká časť centra San Francisca bola postavená na ich vrchole. (Arsenal83)
  • Blake Lively si musela pre každé zobrazené desaťročie osvojiť odlišný spôsob vyjadrovania – v tom jej pomohla uznávaná hollywoodska trénerka dialektov, Elizabeth Himelstein, ktorá pracovala aj s Nicole Kidman pri filme Návrat do Cold Mountain (2003). (Zdroj: Eurotelevízia) (krasomama)

Související novinky

Hledá se mladý Han Solo

Hledá se mladý Han Solo

04.12.2015

V květnu 2018 jde do kin sólový film Hana Sola, který budou režírovat Phil Lord a Chris Miller (21 Jump Street). V Hollywoodu byste teď našli jen málo rolí, z nichž jsou mladí herci tak na větvi, je… (více)

Reklama

Reklama